default-image

Νιόπλιας: Να βγάλουμε χαρακτήρα πρωταθλητισμού και εκτός

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: Να βγάλουμε χαρακτήρα πρωταθλητισμού και εκτός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος ο Νίκος Νιόπλιας για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, ενώ μίλησε για την πίεση προς την ομάδα και το «χαρακτήρα πρωταθλητισμού».

Όπως επισήμανε ο προπονητής του ΟΦΗ: «Μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Αντεπεξήλθαμε όμως και με τη βοήθεια του κόσμου που δε μας έβαλε μεγαλύτερη. Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο με τις φάσεις που είχαμε. Για τα εκτός έδρας δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ανάλογα. Παίζεται ένα άλλο ποδόσφαιρο εκτός έδρας, χρειαζόμαστε όμως και εμείς από μόνοι μας να βγάζουμε χαρακτήρα πρωταθλητισμού. Να υπάρχει καλή πίεση και όχι καφενειακή. Η ομάδα μας είναι καλή, αλλά δεν ήταν έτοιμη από την αρχή για πρωταθλητισμό. Αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, θα μπορούσαμε να πάρουμε πέντε έτοιμους παίκτες των 100 χιλιάδων, ενώ τώρα αυτοί που παίρνουμε δεν ξέρουμε αν αντέχουν την πίεση. Εμένα όμως μου αρέσει να έχουμε ομάδα, να είμαστε δεμένοι σαν ομάδα».

Εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ ο Νίκος Βρεττός υπογράμμισε: «Θέλαμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και το καταφέραμε. Είχαμε θέληση, πάθος και θάρρος και τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου - σαν ομάδα δεν παρατάμε τίποτα».

Ο Διλμπέρης

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι το κίνητρο το είχε ο ΟΦΗ και μέσα από αυτό θέλαμε να του μεταφέρουμε την πίεση. Ευκαιρίες κάναμε και εμείς, καθώς και η φάση του Κανούλα ήταν καθοριστική για την ισοφάριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News