default-image

Παράσχος : Συγχαρητήρια γιατί ήταν δύσκολες οι συνθήκες

Αθλητισμός
Παράσχος : Συγχαρητήρια γιατί ήταν δύσκολες οι συνθήκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη του Πλατανιά επί της Λάρισα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του που ανταποκρίθηκαν κάτω από δύκολες συνθήκες: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε στην νίκη αλλά και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθήκες ήταν ακόμη πιο δύσκολες όπως είδατε όλη η μπάλα ούτε κυλούσε ούτε αναπηδούσε και αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα. Και οι δυο ομάδες θέλησαν να μεταφέρουν γρήγορα την μπάλα, πήγαινε στις μονομαχίες και γενικά δεν ήταν στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα πάρα πολύ καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή πατήθηκε το γήπεδο και κυλούσε η μπάλα καλύτερα, εκεί δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας και των ικανοτήτων μας μπορέσαμε και προηγηθήκαμε άσχετα ότι δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο στημένες φάσεις. Το πέναλτι το οποίο ήταν από ένα σουτ που χτύπησε στο χέρι αλλά και από μια στημένη φάση το δεύτερο. Δεχτήκαμε δύο τέρματα και έτσι χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας. Μπορούσαμε να χουμε και παραπάνω γκολ αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί με εξέπληξαν καθώς παίξαμε μέσα σε τρεις μέρες ένα δεύτερο παιχνίδι σε καλό ρυθμό και δεν φάνηκε η κούραση παρόλο που η Λάρισα είχε μια μέρα περισσότερη για ξεκούραση.

Εύχομαι μετά από αυτές τις τρεις νίκες ένα καλό σκορ στο ματς με τα Γιάννινα και μετά να κοιτάξουμε το ματς με Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε να γυρίσουν και κάποιοι παίχτες για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά».

Για τον Πριντέτα ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ανέφερε: «Η τεράστια υπομονή αυτού του παιδιού, στα πρώτα δέκα παιχνίδια δεν μπήκε σε καμιά αποστολή , συνέχισε να δουλεύει και από βδομάδα σε βδομάδα γινόταν όλο και καλύτερος. Έχει φτάσει σ ένα σημείο να χτυπάει την πόρτα της 11αδας και δικαιολογημένα πλέον να λογίζεται στα βασικά μας στελέχη . Πάνω απ όλα δίδαξε και στα υπόλοιπα παιδιά το πως πρέπει στο ποδόσφαιρο να υπομένεις, να δουλεύεις και δεν θα σε αδικήσει κανείς».

Για τον Σίγκνεβιτς: «Η εμφάνιση του Σίγκνεβιτς ήταν πολύ ενθαρρυντική και αν αυτό το παιδί αποκτήσει μια ικανότητα στην τελική του προσπάθεια να γίνει πιο ψύχραιμος η κίνηση του η τεχνική του , στο ψηλό παιχνίδι είναι πολύ καλός πιστεύω θα μας βοηθήσει στα επόμενα ματς. Για μένα ήταν έκπληξη και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί δείχνει και καλός χαρακτήρας και καλός επαγγελματίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News