default-image

Ήττα με τρομερά παράπονα από τον ΟΦΗ στην Αταλάντη

Μπάσκετ
Ήττα με τρομερά παράπονα από τον ΟΦΗ στην Αταλάντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολλά παράπονα επιστρέφει από την Αταλάντη η ομάδα μπάσκετ  του ΟΦΗ καθώς η ήττα με 75-74 από τον Λοκρό ήρθε με τη βοήθεια της διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ ήταν από τα ελάχιστα που πραγματοποιήθηκαν σήμερα πανελλήνια στο μπάσκετ και η εξέλιξή του κάθε άλλο παρά ευνοϊκή ήταν για την κρητική ομάδα, η οποία βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 11 πόντους, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία των κ. Κονταράτου, Ορφανού τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την ήττα που ήρθε τελικά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Κόκκινος «τόσα χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική είναι η πρώτη φορά που βλέπω διαιτητές να έχουν εντεταλμένη υπηρεσία να νικήσει ο Λοκρός. Κάναμε εκπληκτική προσπάθεια, όλα τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά, όμως δυστυχώς του έκλεψαν τη νίκη. Ο Λοκρός είχε εγκλωβιστεί και δεν ήξερε πώς να κερδίσει, όμως οι διαιτητές του έδωσαν τις λύσεις.

Αξίχει να σημειωθεί ότι ο Αγαπιάδης αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία επτά λεπτά του αγώνα καθώς ταξίδεψε μόνος του αεροπορικώς για την Αταλάντη. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα μέχρι τελικά να φτάσει στον προορισμό του, όμως το παιχνίδι βρισκόταν ήδη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 37-40 (ημίχ.), 52-58, 75-74.

ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρανικόλας): Διαμαντής, Ρούζιος 12 (1), Ρουμελιώτης13, Κοσμετάτος, Ντέντας 5, Νικολάου 2, Παπαηλίου 2, Μπολμάτης 6 (2), Σμάγκιν 10, Μάτος Αγγ. 19 (2), Μάτος Αν. 5. (1).

ΟΦΗ (Γ. Κόκκινος): Μητρόπαπας 5, Κριθινάκης 13 (3), Μαϊστρέλης 2, Ξενάκης 12 (2), Μπουμπάρης 11, Καρλάφτης 3 (1), Αγαπιάδης 5 (1), Πρωτογεράκης 2, Βλαχάκης 15 (1), Κυρίτσης 5 (1), Μουλάς 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News