Αθλητισμός

Οριστική αναβολή και στο ΠΟΑ-Εθνικός

Απαγορευτικό για ποδόσφαιρο ύψωσε η κακοκαιρία και στο Ατσαλένιο και έτσι η αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Εθνικό Πειραιώς για την Γ' Εθνική αναβάλλεται οριστικά.

Ο διαιτητής κ. Σωτηριάδης έκανε τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου, αποφασίζοντας την αναβολή της αναμέτρησης ΠΟΑ-Εθνικός και στη συνέχεια υπήρξε νεότερη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, που αναφέρει τα εξής:«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες και διακοπή συγκοινωνιών, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (εξαιρείται ο αγώνας Αιολικός-ΑΟ Ζευγολατιoύ), καθώς επίσης οι αγώνες Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών, Ατσαλένιου ΠΟ-Εθνικός Πειραιά του 4ου ομίλου».

Με τα τελευταία δεδομένα στον 4ο Όμιλο, ήδη έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι Πανθηραϊκός-Προοδευτική 0-2, ενώ κανονικά με σέντρα στις 15:00 θα γίνουν οι αγώνες στο λεκανοπέδιο Αττικής: Τριγλία-ΙΝΚΑ, Άγιος Ιερόθεος-Ρόδος, Κηφισιά-Θύελλα Ραφήνας και Ιωνικός-Ηλυσιακός.

Σχόλια