default-image

Για την υπέρβαση ο Εργοτέλης στην Αλικαρνασσό κόντρα στο Περιστέρι

Μπάσκετ
Για την υπέρβαση ο Εργοτέλης στην Αλικαρνασσό κόντρα στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό της Αλικαρνασσού και όχι στη φυσική έδρα του το Λίντο θα υποδεχτεί σήμερα στις 17:00 το Περιστέρι ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι η οροφή του Λίντο μπάζει νερά καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα εκεί.

Έτσι, από την περασμένη Πέμπτη αποφασίστηκε η αναμέτρηση να γίνει στο «Μ. Μερκούρη», όπου προπονούνται τις τελευταίες δύο μέρες οι «κιτρινόμαυροι». Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Εργοτέλη καθώς χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης μετά τις οκτώ συνεχόμενες ήττες. Βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο έργο θα έχει μια και το Περιστέρι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ και δείχνει αποφασισμένο να μην αφήσει βαθμούς στην Κρήτη.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Γιώργος Μακράκης τόνισε: «Το ζητούμενο για εμάς είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά από σχεδόν δύο μήνες απραξίας λόγω των αναβολών και της διακοπής του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από εμάς. Διαθέτει πλούσιο ρόστερ και έρχεται αποφασισμένη να νικήσει. Εμείς από την πλευρά μας εκτός του ότι έχουμε να καλύψουμε την αγωνιστική απραξία τόσων εβδομάδων, έχουμε και την πίεση του αποτελέσματος που βαραίνει τα πόδια των παιδιών. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις, όμως τους έχουν αναστατώσει οι τόσες αναβολές και τώρα η αλλαγή του γηπέδου. Ευχαριστούμε τον Ηρόδοτο που μας παραχώρησε το γήπεδό του. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Αλικαρνασσού γιατί τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθειά του», επισήμανε ο προπονητής του Εργοτέλη, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς τόσο ο Σταμάτης όσο και ο Σταράκης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Δημόπουλος, Καρπάνος και κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης.

Τη 13η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ζωγράφου-Απόλλων Σμύρνης,  Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Πρωτέας Β., Μανδραϊκός-Μαρούσι, Παπάγου-Πανερυθραϊκός, Τρίτων-ΚΑΠ, Κορωπί-ΑΕ Ν. Κηφισιάς, Ιωνικός Ν.-Πανελευσινιακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News