default-image

Πέντε παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα, θα γίνουν όλα;

Ποδόσφαιρο
Πέντε παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα, θα γίνουν όλα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/Focus-se-pagwmeni-ksanthi-kai-toumpa/3255924Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται σήμερα (08/01) στη «μάχη» στο δεύτερος μέρος της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, το οποίο περιλαμβάνει πέντε ματς και όχι τέσσερα όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, λόγω του γεγονότος ότι η αναμέτρηση, Βέροια-Ηρακλής, μεταφέρθηκε για σήμερα λόγω της κακοκαιρίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ξάνθη, στην ακριτική πόλη και με νίκη (που θα είναι η πέμπτη σερί στη διοργάνωση) θα της ξεφύγει 12 πόντους.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει ώστε να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που σχεδόν πάντα τον δυσκολεύει και που ναι μεν έχει να κερδίσει από τον περασμένο Νοέμβριο, μετρώντας δύο ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες από τότε, αλλά προέρχεται από τα εκτός έδρας 1-1 με ΑΕΚ και Πανιώνιο όπου βρέθηκε και στα δύο πίσω στο σκορ.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Πανιώνιο που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο λίγες ημέρες μετά το 0-0 των γηπεδούχων στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ενώ το πρόγραμμα έχει επίσης και Πλατανιάς-ΑΕΛ.

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα στη Λεωφόρο.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες πάντως κάνουν αμφίβολη τη διεξαγωγή όλων των αγώνων.Τις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα έχουμε κάποιες αναβολές...

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο, 07/01

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 2-0

Είχε τον τρόπο του. Ο Ατρόμητος βρήκε εύκολα το γκολ με τον Τόνσο και με τον ίδιο παίκτη καθάρισε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0) στο Περιστέρι κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρία ματς.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-2

Η σφοδρή χιονόπτωση στην Τρίπολη σταμάτησε λίγο πριν τη σέντρα! Παρότι προηγήθηκε, η «Ένωση» δέχτηκε τρία γκολ στο β' μέρος, χάνοντας 3-2 από τον Αστέρα!

Κυριακή, 08/01

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Βέροια-Ηρακλής (17:15)

Πλατανιάς-Λάρισα (17:15)

Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15)

Ξάνθη-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 09/01

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (19:30)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 14/01

Ηρακλής-Κέρκυρα (15:00)

Βέροια-Λεβαδειακός (17:15)

Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή, 15/01

Λάρισα-ΠΑΟΚ (15:00)

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:15)

Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News