Αθλητισμός

Τέλος ο Σταύρος Λαμπράκης από τον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης, όπως αποφάσισαν σήμερα οι μέτοχοι της ομάδας.

Παράλληλα πήραν και άλλες σημαντικές αποφάσεις προκειμένου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να λειτουργήσει καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια σειρά από μέτρα για την καλυτέρευση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχωρούν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, όπως αποφάσισαν ομόφωνα μετά απο συνάντηση που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι (7/1) στο ξενοδοχείο Galaxy.

Στην πολύωρη συζήτηση, έγινε αναλυτική ενημέρωση για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ, αυτήν την περίοδο.

Οι μέτοχοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και συμφώνησαν ομόφωνα στα παρακάτω:

-Oι μέτοχοι του ΟΦΗ εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, προκειμένου να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

-Στόχος του ΟΦΗ είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

-Οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας χρήματα, τα οποία κρίνοντα απαραίτητα για την λειτουργία της ομάδας, αυτήν την εποχή.

-Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον Σταύρο Λαμπράκη για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα αναζητήσει με προσοχή τον αντικαταστάτη του για το πόστο αυτό.

-Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουσιαστικά ο άνθρωπος της διοίκησης, κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλαμβάνει ο Κώστας Ζερβάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

- Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή (4μμ) κόντρα στον Πανσερραικό. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και η νίκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου ο ΟΦΗ να μείνει κοντά στους στόχους που έχει θέσει».

Σχόλια