default-image

Με Γκαρακλίδη, χωρίς άλλους νέους η αποστολή του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Με Γκαρακλίδη, χωρίς άλλους νέους η αποστολή του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών που θα ξεκινήσει στις 15:0 στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΚΡΗΤΗ TV.

Μετά την ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο την περασμένη Τετάρτη, ο Εργοτέλης δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αντιμετωπίζοντας, ωστόσο, τον Ερμή Ζωνιανών που έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να κάνει ζημιές.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τα νέα αποκτήματα της ομάδας παρά μόνο τον Γκαρακλίδη, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Καρράς που είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Πόι, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Μισέλ καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Στεφανάκο, Βασιλειάδη, Δημήτρη, Γκαρακλίδη, Βογιατζή, Κατσικοκέρη, Τζανή, Γκοτσούλια, Κοιλιάρα, Λεάλ, Μπερουασβίλι, Μισέλ, Ρουσάκη, Κολόκα, Μανουσάκης, Καλέ, Καϊμακαμούδη και Πολυχρονάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News