Αθλητισμός

Θέλει καλό... ποδαρικό σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Με το δεξί θέλει να μπει στο 2017 το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» την ουραγό Δόξα Λευκάδας για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Μπορεί θεωρητικά το σημερινό παιχνίδι να φαίνεται εύκολο για τους «κεραμιδί», ωστόσο, η Δόξα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη μετά τις μεταγραφές που πραγματοποίησε, ενώ «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή. Και το Ρέθυμνο, όμως έχει ισχυρό κίνητρο καθώς θέλει να διατηρήσει αήττητη την έδρα του. Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, πάντως, ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, ενώ να επισημάνουμε ότι δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώττα, αλλά και τον Τζόσεφ που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Όπως επισήμανε ο προπονητής του Ρεθύμνου στο επίσημο σάιτ της ομάδας, «υπάρχουν κάποια δεδομένα που καθιστούν το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από διακοπή κρύβει παγίδες. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διψάει για νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν μας παρασύρουν ούτε οι τελευταίες ήττες της Λευκάδας αλλά ούτε και η βαθμολογική της θέση. Είναι πολύ καλύτερη από ότι έχει δείξει και για αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ότι πρέπει για να την πάρουμε. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε επιθετικά την Λευκάδα για να μπορέσομε να πάρουμε την νίκη».

Από την μεριά των παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Είναι ένα ματς μέσα στην έδρα μας και όπως έχουμε πει από την αρχή κανείς δεν θέλουμε να περάσει από εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι η Λευκάδα είναι σε δύσκολη θέση και θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς, αλλά δεν θα τους αφήσουμε. Θα κερδίσουμε για να διατηρήσουμε αλώβητο το "Μελίνα Μερκούρη" και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην βαθμολογία».

Σχόλια