Αθλητισμός

«Κόλλησε» στην Κρήτη το Ηράκλειο, δεν παίζει αύριο με Φάρο

Δεμένα θα μείνουν σήμερα τα πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για αύριο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλείου με τον Φάρο Κερατσινίου για τη 13η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ των ανδρών.

Από το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου δόθηκε εντολή για απαγόρευση του απόπλου των πλοίων τουλάχιστον μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Ηράκλειο να αδυνατεί να ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου κι έτσι το ματς αναβάλλεται. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ αναμένεται αύριο καθώς τη δεδομένη στιγμή τα γραφεία της Ομοσπονδίας είναι κλειστά.

Ο Φάρος Κερατσινίου έχει ήδη ενημερωθεί και μένει να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος δε γίνεται Σάββατο καθώς υπάρχει πληρότητα στα πλοία και το Ηράκλειο δε βρίσκει εισιτήρια για την επιστροφή του στην Κρήτη.

Η αναβολή, πάντως, φαίνεται ότι βολεύει τη δεδομένη στιγμή τους «κυανόλευκους» καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και επίσης ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη με τους Μαχητές Πεύκων.

Από τη σημερινή προπόνηση, πέραν των τραυματιών Πάλλη, Τσερκιτσόγλου και Παπαδάκη, απών ήταν και ο Πετράκης που είναι κλινήρης. Φυσικά στις προπονήσεις δε μετέχει και ο Κουπίδης, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να έχει αίσιο τέλος, πάντως, καθώς από τη Δευτέρα θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Βισκαδουράκη.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη  

Σχόλια