default-image

Κωνσταντινίδης: Να είμαστε υποψιασμένοι…

Μπάσκετ
Κωνσταντινίδης: Να είμαστε υποψιασμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας το Σάββατο στις 17:00 στο «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η κρητική ομάδα θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τη χρονιά και παράλληλα να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της κόντρα στην ουραγό ομάδα της Δόξας.

Παρά τη βαθμολογική θέση της ομάδας της Λευκάδας, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης θεωρεί ότι είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος είναι ενισχυμένος και «καίγεται» για τη νίκη, ενώ παράλληλα έχει μεσολαβήσει και η διακοπή, η οποία έχει κόψει το ρυθμό των παικτών του.

Παράλληλα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώττα και τον νεοαποκτηθέντα Τζόσεφ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο προπονητής του Ρέθυμνο Cretan Kings επισήμανε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Αρχικά υπάρχουν κάποια δεδομένα που καθιστούν το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από διακοπή και συνήθως η διακοπή δεν είσαι σίγουρος σε πόσο καλό θα σου βγει. Κρύβει παγίδες και ειδικά για την ομάδα μας που είχαμε βρει ρυθμό και το δείξαμε με τον Κόροιβο αλλά και στα πρώτα 20 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που μας φοβίζει και μας προβληματίζει αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στις αρχές του παιχνιδιού και αν συμβεί οτιδήποτε αρνητικό θα πρέπει να αντιδράσουμε μέσα από το παιχνίδι. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διψάει για νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν μας παρασύρουν ούτε οι τελευταίες ήττες της Λευκάδας αλλά ούτε και η βαθμολογική της θέση. Είναι πολύ καλύτερη από ότι έχει δείξει και για αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ότι πρέπει για να την πάρουμε.

Από κει και πέρα θα έχουμε για ακόμα ένα ματς τις δυο μας απουσίες, με τον Κώττα και τον Τζόσεφ. Αυτό βέβαια δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε επιθετικά την Λευκάδα για να μπορέσομε να πάρουμε την νίκη. Επίσης να προσθέσουμε πως η Δόξα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς γιατί θα έχει δύο καινούριους παίκτες. Θα έχει στις τάξεις της τόσο τον Χάρις αλλά και τον Άμποτ, ο οποίος θα έχει προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας. Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε υποψιασμένοι ώστε εύκολα ή δύσκολα να πάρουμε τη νίκη».

Από την μεριά των παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου θεωρεί ότι  «ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα ματς μέσα στην έδρα μας και όπως έχουμε πει από την αρχή κανείς δεν θέλουμε να περάσει από εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι η Λευκάδα είναι σε δύσκολη θέση και θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς, αλλά δεν θα τους αφήσουμε. Θα κερδίσουμε για να διατηρήσουμε αλώβητο το "Μελίνα Μερκούρη" και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην βαθμολογία. Σίγουρα υπάρχουν οι δεδομένες απώλειες αλλά έχουμε επίσης πολύ καλούς παίκτες που θα καλύψουν αυτά τα κενά και προετοιμαζόμαστε τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Εύχομαι σε όλους υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News