default-image

Επαγγελματίας στον μπασκετικό Άρη ο Καλαϊτζάκης

Μπάσκετ
Επαγγελματίας στον μπασκετικό Άρη ο Καλαϊτζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανταμείφθηκαν οι κόποι του Ηρακλειώτη Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Βέβαια, ήδη συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά πλέον λογίζεται και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός γκαρντ ενηλικιώθηκε στις 2/1/2017 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020. Ο Καλαϊτζάκης, στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Άρη τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι του 2016 πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, στο Pravec. Στις 10/12/2016, στον αγώνα με την Κύμη Seajets, έκανε το ντεμπούτο του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σημείωσε και τους πρώτους πόντους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΑΡΗ.  Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι θρύλοι του μπάσκετ. Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς και να καθιερωθώ στον Άρη».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News