default-image

Επίθεση Εργοτέλη στους Χανιώτες διαιτητές!

Ποδόσφαιρο
Επίθεση Εργοτέλη στους Χανιώτες διαιτητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμύτατη ανακοίνωση διαμαρτυρίας με τους Χανιώτες διαιτητές στο επίκεντρο εξέδωσε η διοίκηση του Εργοτέλη, με αφορμή τη διαιτησία Μπερτάκη στο παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο. Μάλιστα, στον Εργοτέλη κάνουν σκέψεις για να ζητήσουν την εξαίρεση διαιτητών από τα Χανιά από τους επόμενους αγώνες. Αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

"Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου για την πολύ καλή εμφάνιση και τη δίκαιη - βάσει απόδοσης αλλά όχι και διαιτησίας - νίκη της στο σημερινό μεταξύ μας αγώνα.

Ελπίζουμε η εξαιρετική ομάδα και «νοικοκυρεμένο» σωματείο του Άγιου Ιερόθεου να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό σε όλα τα παιχνίδια. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και γενικά καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες!

Όσο για τη διαιτησία, δυστυχώς οι πληροφορίες και οι φόβοι μας, τους οποίους μάλιστα εκφράσαμε με όμορφο και ευγενικό τρόπο στον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα, επαληθεύτηκαν με το χειρότερο τρόπο. Μετά τον Κο Κασελάκη στον αγώνα με τον Ιάλυσο, ένας ακόμα Χανιώτης διαιτητής, ο Κος Μπερτάκης, καθόρισε σήμερα το αποτέλεσμα. Πέρα από τα πολλά μικρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Καρρά με ανύπαρκτη 2η κίτρινη κάρτα και αγνόησε καθαρό πέναλτι υπέρ μας σε χέρι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή Κωστούλα.

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση, φαίνεται ότι κάποιοι διαιτητές και παράγοντες στα Χανιά έχουν πρόβλημα με τον Εργοτέλη... Εκφράζουμε τη θλίψη αλλά και την οργή μας για την αντιμετώπιση που έχουμε από κάποιους συντοπίτες μας Χανιώτες. Γι' αυτό το λόγο, σκεφτόμαστε να ζητήσουμε από την ΚΕΔ την εξαίρεση διαιτητών από τα Χανιά από τους επόμενους αγώνες μας.

Η τραγική διαιτησία του σημερινού αγώνα, η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα, δεν αποτελεί άλλοθι για τη συνεχιζόμενη μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας και την απαράδεκτη, έως προκλητική, εμφάνιση ορισμένων ποδοσφαιριστών μας. Είναι προφανές ότι κάποιοι είτε δεν αξίζουν είτε δεν μπορούν να φορούν τη φανέλα του Εργοτέλη. Κρίμα, γιατί η διοίκηση, σε πολύ δύσκολες εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά την ελληνική κοινωνία, τους τα προσφέρει όλα. Γι' αυτό και πλήθος ποδοσφαιριστών, ακόμα και από υψηλότερες κατηγορίες, «παρακαλάνε» πλέον να έρθουν στον Εργοτέλη.

Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για τη στενοχώρια που τους δώσαμε στο ξεκίνημα του νέου έτους. Όχι όμως απ/ όλους, μόνο απ/ αυτούς που συμπαραστέκονται με θετικό τρόπο στην ομάδας μας. Διότι δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο για να βγάλουν τα απωθημένα τους, ξεκινώντας τις αποδοκιμασίες και τις βρισιές εναντίον των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Αν νομίζουν ότι έτσι βοηθούν, κάνουν μεγάλο λάθος. Καλύτερα να κάτσουν σπίτι τους. Αν νιώθουν την ανάγκη να εκτονωθούν, ας βρίζουν τη διοίκηση, τον Πρόεδρο προσωπικά, αλλά όχι αυτούς που αγωνίζονται εκείνη τη στιγμή. Εκτός κι αν αναπολούν τον Εργοτέλη της περυσινής χρονιάς...

Η διοίκηση του Εργοτέλη αναγνωρίζει τα σοβαρά λάθη που έκανε το καλοκαίρι στο σχεδιασμό της ομάδας, ειδικά σε επιλογές προσώπων (ποδοσφαιριστών και όχι μόνο). Οι διορθωτικές κινήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας, των στόχων και του «μπάτζετ» του Εργοτέλη.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News