Αθλητισμός

"Άστεγος" μέσα στα Χανιά ο ΑΟΧ!

Η μοναδική κρητική ομάδα που νίκησε σήμερα στην Football League ήταν ο ΑΟΧ (0-2 τον Πανθρακικό) αλλά ο απόηχος της νίκης είναι... δυσάρεστος!


Κι αυτό γιατί οι Χανιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Σπάρτη, δεν παραχωρήθηκε κανένα από τα δύο γήπεδα των Χανίων στο σύλλογο. Στον ΑΟΧ λένε ότι τους προτάθηκαν οι λύσεις του ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο ή κάποιο γήπεδο του Ηρακλείου αλλά είναι αρνητικοί και λένε ότι σκέφτονται "ή να σταματήσουν να αγωνίζονται ή να δηλώσουν έδρα στην Αθήνα".

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Μετά την επιτυχία της ομάδας μας στον Πανθρακικό, σε μία δύσκολη και αήττητη έδρα, που έκανε χαρούμενους και υπερήφανους όλους τους Χανιώτες άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να προστεθεί στα πολλά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Ξεσπιτώνουν για άλλη μια φορά την ΠΑΕ καθώς δεν της παραχωρήθηκε γήπεδο για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στη Σπάρτη. Ούτε το γήπεδο Περιβολίων αλλά ούτε αυτό του Μάλεμε είναι διαθέσιμο για την ομάδα μας.

Η ομάδα μη αντέχοντας τον πόλεμο αυτό και δη τον οικονομικό πόλεμο, διότι η διεξαγωγή του παιχνιδιού στο γήπεδο του Γάλλου όπως προτείνεται ή του Ηρακλείου θα στοιχίσει περί τα 8000 ευρώ από τη μία και τα λιγοστά δυστυχώς εισιτήρια που προβλέπεται οτι θα κοπούν, όπως κάθε φορά εξ άλλου που παίζει εκτός νομού, έχει σαν αποτέλεσμα τον οικονομικό αφανισμό της. Ως εκ τούτου η Διοίκηση είναι πολύ προβληματισμένη και σκέφτεται ή να σταματήσει να αγωνίζεται ή να δηλώσει έδρα στην Αθήνα, διότι δεν είναι δυνατόν γήπεδα τα οποία είναι στο νομό μας να μην παραχωρούνται σε μία Χανιώτικη ομάδα».

Σχόλια