default-image

Νιόπλιας: "Άλλος ΟΦΗ στα εκτός έδρας"

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: "Άλλος ΟΦΗ στα εκτός έδρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις... ασθένειες που παρουσιάζει ο ΟΦΗ μακριά από το Ηράκλειο παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα ενώ χαρακτήρισε μοιραία την φάση του δεύτερου γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ...

«Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνεις μια, δύο φάσεις που θα τις εκμεταλλεύεσαι και μετά να βγάζεις ενέργεια και πάθος. Εμείς μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν παίκτη λιγότερο και απέναντι σε μια καλή ομάδα, όσο και αν προσπαθήσαμε στο τέλος δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις ώστε να απειλήσουμε την ομάδα του Αγροτικού. Αυτή ήταν μια νίκη έδρας, έτσι είναι οι έδρες και από τη στιγμή που ισορροπήσαμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας έπρεπε να το κρατήσουμε. Η φάση που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και ο τρόπος που μαρκάραμε ήταν μοιραίος, αφού γνωρίζαμε όλοι πως ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και στο χρονικό σημείο εκείνο όποια ομάδα σημείωνε το γκολ θα ήταν και αυτή που θα έπαιρνε τη νίκη».

Εκτός έδρας δεν υπάρχει η αποτελεσματικότητα για τον ΟΦΗ. Αυτό είναι ένα θέμα;

«Είναι αλήθεια πως έχουμε διαφορετική εικόνα στην έδρα μας και άλλη εκτός. Όλες οι ομάδες που παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δυνατές στην έδρα τους και δεν φτάνει μόνο να προσπαθείς να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται να διαθέτεις και άλλα στοιχεία. Σε αυτό το παιχνίδι εμείς δεν τα είχαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News