Αθλητισμός

Παίζουν σήμερα Εργοτέλης, ΠΟΑ και Ερμής

Στη Γ' Εθνική κατηγορία οι εκκρεμότητες που έμειναν από την ολοκλήρωση του 2016 πρέπει να... τακτοποιηθούν. Έτσι, σήμερα, η πρώτη Τετάρτη του νέου χρόνου έδινε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει αυτό! Τρεις ομάδες που εκπροσωπούν την Κρήτη στην κατηγορία έχουν σήμερα αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τις δύο από αυτές να παίζουν στις έδρες τους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη φιλοξενεί στο Παγκρήτιο τον Άγιο Ιερόθεο (εξ αναβολής ματς) και θυμίζουμε πως άμεσα, την ερχόμενη Κυριακή, υπάρχει και το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Σίγουρα είναι ιδιαίτερα σημαντική η απουσία του Μισέλ, που δεν υπολογίζεται καθώς εκτίει μία ακόμα αγωνιστική ποινής μετά την αποβολή του στη Σαντορίνη και το ματς με τον Πανθηραϊκό. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φανεί πως όποτε λείπει αφήνει κενό και σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί εκ των έσω! Μοναδικός στόχος ασφαλώς και είναι η νίκη, αφού περιθώρια για απώλειες, και ειδικά στο Ηράκλειο, δεν υπάρχουν!

Η αποστολή: Στεφανάκος, Βασιλειάδης, Δημήτρης, Γκαρακλίδης, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Τζανής, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας, Λεάλ, Πόι, Καρράς, Ρουσάκης, Κολόκας, Μανουσάκης, Καλέ, Καϊμακαμούδης και Πολυχρονάκης.

Το παιχνίδι γίνεται για την 11η αγωνιστική, θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα το διευθύνει ο Κώστας Μπερτάκης από τα Χανιά, με βοηθούς από το Ρέθυμνο τους Γιάννη Φραγκιαδάκη και Μανόλη Λιοδάκη.

ΠΟΑ: Παιχνίδι έχει σήμερα όμως και ο ΠΟΑ, που θα φιλοξενήσει στο προσφυγικό προάστιο τον Ηλυσιακό. Η ομάδα του Ατσαλένιου θυμίζουμε πως είχε επικρατήσει στο γήπεδο του Ζωγράφου κόντρα σε αυτή των Ιλισίων για το Κύπελλο, αλλά ασφαλώς και το σημερινό (15:00) ματς αναμένεται διαφορετικό. Ο Βασίλης Κρασανάκης θα έχει δύο απουσίες θεωρητικά βασικών παικτών του. Πρόκειται για τους Χατζηανδρέου και Παπαδομιχελάκη που χρωστάνε μία αγωνιστική από κάρτες και έχει προγραμματιστεί να την εκτίσουν στο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα. Ο ΠΟΑ θέλει τη νίκη σήμερα, αλλά και την Κυριακή που φιλοξενεί τον Εθνικό. Ωστόσο προέχει το σημερινό παιχνίδι και είναι δεδομένο πως αν οι Ατσαλενιώτες κάνουν το δύο στα δύο μέσα στην εβδομάδα θα ανέβουν πολύ βαθμολογικά! Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως μέσα στον Ιανουάριο υπάρχουν παιχνίδια μόνο στο Ατσαλένιο, με εξαίρεση το ταξίδι στη Σαντορίνη.

Στο εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής, στο Ατσαλένιο, διαιτητής θα είναι ο Κυριάκος Ντοκάκης, με βοηθούς τους Κώστα Κεζέμπογλου και Αντώνη Κουρκουμελάκη.

Πέρα από τους τραυματίες, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί ο τραυματίας Μανόλης Πετράκης, ενώ εκτός έμειναν και οι Λυδάκης, Μαραγκάκης και Ζαργκλής.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Γιαγκιόζης, Ματαλλιωτάκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου, Σακλαμάκης, Πετράς, Καρβελάς, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Μπουτσάκης, Γιαννόπουλος, Ξυλούρης, Ντραγκόντι και Βρεττός.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Παιχνίδι όμως σήμερα υπάρχει και για τον Ερμή Ζωνιανών, που αντιμετωπίζει την ομάδα της Κηφισιάς στην Αθήνα. Σίγουρα μέσα στο 2016 και στο πρωτάθλημα που διανύουμε ο Ερμής εντυπωσίασε και ήταν η ευχάριστη έκπληξη! Στο παιχνίδι αυτό πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερο άγχος, ενώ ο Γιώργος Πετράκης αναμένεται να κάνει ειδική διαχείριση, αφού η εβδομάδα έχει και δεύτερο εκτός έδρας ματς. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, που θα μεταδοθεί live στις 15:00 από την "ΚΡΗΤΗ TV".

Για την ομάδα του Ρεθύμνου δεν υπολογίζεται το νέο απόκτημα, Χρήστος Ρόβας, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του.

Στην αποστολή μετέχουν οι Kόλλιας, Ζερβός, Ανυφαντάκης, Ανωγειαννάκης, Σκουτέλης, Πλουσής Δ., Πλουσής Β., Γεωργούλης, Πρωτογεράκης, Πουλάκης, Φαμπίνιο, Προβυδάκης, Γιακουμάκης, Τοπούζης, Πασιαλής, Χατζηβασίλης και Ταβλαδωράκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια