default-image

Με στόχο το διπλό στον Εύοσμο ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Με στόχο το διπλό στον Εύοσμο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σπουδαίο "διπλό" θα... κυνηγήσει σήμερα ο ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για την 8η αγωνιστική της Football League, θέλοντας ταυτόχρονα να κάνει καλό... ποδαρικό στο 2017. Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 (ΕΤ3) στο γήπεδο του Ευόσμου, η ομάδα του Ηρακλείου θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ώστε να αντεπεξέλθουν και μέσα από μεγάλη προσπάθεια να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και, πέρα από τη γνωστή απουσία του τραυματία Μπουρσέλη, εκτός έμεινε και ο Άγγελος Χαντί. Ο έμπειρος μέσος δεν έχει επανέλθει πλήρως από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Παναιγιάλειο και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Στον αντίποδα, κανονικά συμμετέχει στην αποστολή ο Παύλος Μητρόπουλος, αφού χθες το πρωί οι άνθρωποι του ΟΦΗ πήραν στα χέρια τους το δελτίο του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Σκέψεις και... διλήμματα

Από τη χθεσινή τελευταία προπόνηση δεν υπήρξε ξεκάθαρη εικόνα για τις σκέψεις του Νίκου Νιόπλια που αφορούν στο αρχικό σχήμα. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν κάποια διλήμματα που έχουν να κάνουν και με τον αριθμό των ξένων. Σε μια πιθανή 11άδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δαύκος και 4άδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μίκιτς, Όστοϊτς, Κώτσιος και Κοιλιάρας. Στη μεσαία γραμμή Νάστος, Αντουκόρ και Μητρόπουλος θα αποτελέσουν πιθανότατα την 3άδα, ενώ Μιλοσάβλιεφ και Όγκμποε θα είναι στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Πάτρικ Βουό. Θέση, πάντως, διεκδικούν με αυξημένες πιθανότητες και οι Κομεσίδης και Ράντι.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι Δαύκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κιάσσος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Νάστος, Μητρόπουλος, Αντουκόρ, Χίσι, Όγκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι και Βουό.

Εκτός έμειναν οι Μπουρσέλης, Χαντί, Μπολάκης, Ροβίθης, Φαζός, Βρεττός, Κασμερίδης, Τουγλής, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Έρχονται οριστικές εξελίξεις

Σε μεταγραφικό επίπεδο, αν όχι σήμερα, αναμένεται αύριο να "κλείσει" το θέμα Τσουράκη. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα δώσει, όπως όλα δείχνουν, την τελική του απάντηση, ενώ το αργότερο ως το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τον Πάγκαλο. Πέρα από τις δύο αυτές περιπτώσεις, στον ΟΦΗ εξετάζουν κι άλλους παίκτες, καθώς υπάρχουν κάποιες προτάσεις με προοπτική.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News