default-image

Τι γλιτώνει ο Παναθηναϊκός από τον Ιμπάρμπο

Αθλητισμός
Τι γλιτώνει ο Παναθηναϊκός από τον Ιμπάρμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν αναμονή της σημερινής άφιξης του μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι, στην Αθήνα και της συνάντησης που θα έχει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και να βρεθεί μια άκρη στο κουβάρι που έχει δημιουργήσει με τη συμπεριφορά του (και την κοπάνα του) ο Κολομβιανός, τα χθεσινά νέα απ' την Ιταλία ήταν αρκετά ενθαρρυντικά για να βρεθεί λύση στην υπόθεση και να γλιτώσει πολλά χρήματα και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός!

Η πιο σημαντική είδηση ήρθε από Κάλιαρι μεριά. Για πρώτη φορά απ' την ημέρα που βγήκε στο προσκήνιο το «φλερτ» της Ουχάν Ζαλ με τον 26χρονο επιθετικό υπήρξε παραδοχή από επίσημα χείλη της ιταλικής ομάδας πως το θέμα είναι πλέον προχωρημένο!

Η επιβεβαίωση, για ένα θέμα που ως τώρα «έπαιζε» μόνο απ' τον ιταλικό Τύπο (μέσω των όσων διέρρεε ο μάνατζερ του παίκτη), ήρθε απ' τον αθλητικό διευθυντή της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτζούκα, σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε χθες βράδυ στο ραδιόφωνο του Tuttomercatoweb: «Ο Ιμπάρμπο ήταν δανεικός στον Παναθηναϊκό. Σήμερα η ελληνική ομάδα έχει δυσκολίες για να τον κρατήσει πλέον στις τάξεις της. Υπήρχε μια προσφορά από την Κίνα που δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία» τόνισε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος του συλλόγου της Σαρδηνίας.

Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για 7η σερί μέρα ο Ιμπάρμπο παρέμεινε άφαντος απ' τις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις της ομάδας. Και πλέον τόσο με τη στάση του όσο και με τα όσα λέει ο μάνατζέρ του (και προς τους «πράσινους») ο Κολομβιανός δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα. Οχι πως περιμένουν (πλέον) κάτι διαφορετικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ωστόσο ετούτη τη φορά ευελπιστούν πως ο μάνατζέρ του θα φερθεί σωστά στη συνάντηση που θα κάνει με τον Λυμπερόπουλο, θα σταματήσει να πουλάει τρέλα και θα κινηθεί για να βρεθεί μια λύση που θα ξεμπλοκάρει την όλη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του «Goal» από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Ιμπάρμπο δεν είναι στην Κολομβία, όπως ισχυρίζεται ο ατζέντης του, αλλά εδώ και λίγες ημέρες έχει φτάσει στη Ρώμη και είναι σταντ μπάι. Περιμένοντας την ολοκλήρωση των επαφών ανάμεσα στην Κάλιαρι και στην Ουχάν Ζαλ για να πετάξει απευθείας για Κίνα. Το δε Σαββατοκύριακο, όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, θα είναι καθοριστικό και θα καταδείξει το αν θα «κλειδώσει» η μετακίνηση του Κολομβιανού στην κινεζική ομάδα.

Εφόσον λοιπόν έρθει αυτό το «δώρο» απ' την Κίνα και οι Ιταλοί τα βρουν με την Ουχάν Ζαλ, τότε κι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να παίξει δυνατά στη διαπραγμάτευση για το «σπάσιμο» του δανεισμού με τους οικονομικούς όρους που ο ίδιος επιθυμεί για να «ξεφορτωθεί» τον Κολομβιανό με το μικρότερο δυνατό κόστος. Με στόχο να γλιτώσει το δεύτερο εξάμηνο του δανεισμού του (1,2 εκατ. ευρώ με την εφορία για το «ενοίκιο» και το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο), ανοίγοντας χώρο στο μπάτζετ του και στις θέσεις των ξένων του «πράσινου» ρόστερ.  

Κι αν όλα κυλήσουν ευνοϊκά μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο Ιμπάρμπο χαιρετήσει, το «τριφύλλι» θα είναι πλέον σε θέση να κινηθεί «αστραπιαία» για να κάνει δικό του τον Σοτζέι Μασούντ, τον πρώτο στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News