Αθλητισμός

Οι Κινέζοι ενδιαφέρονται, όχι όμως και ο Μπεργκ

Η Κίνα έχει ρίξει τα… δίχτυα της παντού στην Ευρώπη προκειμένου να ενισχύσει το ποδόσφαιρο της χώρας της και οι «μυθικές» προτάσεις που έρχονται από εκεί έχουν κάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας να απαντήσουν θετικά.

Πρόταση, όμως δέχτηκε και ο Μάρκους Μπεργκ καθώς η Μπεϊζίνγκ Γκουάν ρώτησε τον Παναθηναϊκό για τη ρήτρα αγοράς του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν ρώτησε τον Παναθηναϊκό για τους όρους του νέου συμβολαίου του Μπεργκ, που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

Η σύμβαση προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, που μπορεί να την καλύψει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος εκτός της ελληνικής επικράτειας. Η κινέζικη ομάδα ενημερώθηκε για τις παραμέτρους που ισχύουν, όπως μπορεί να πράξει ο καθένας.

Ωστόσο, ο Μπεργκ δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο Πεκίνο. Ο Σουηδός βάζει πάνω από όλα την οικογένειά του και δε θέλει να μετακομίσει στην Κίνα μια και η ζωή στην Ελλάδα θεωρεί ότι είναι καλύτερη.

Βέβαια δεν αποκλείει και το γεγονός να μετακομίσει στην Κίνα αρκεί το ποσό που θα του προταθεί να είναι αρκετά μεγάλο για να τον δελεάσει.

Σχόλια