Αθλητισμός

Ο Ν. Τούλης για τον Καράμπελα και το φιλικό προς τιμήν του

Με αφορμή το φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 στο κλειστό του Λίντο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, ο Νίκος Τούλης κάνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών  μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο παλαίμαχος προπονητής αναφέρεται στον Λάκη Καράμπελα, στον οποίο θα δοθούν τα όποια χρήματα συγκεντρωθούν σήμερα, περιγράφοντας το ταλέντο του ως αθλητής και προπονητής.

Αναλυτικά, τα όσα γράφει ο Νίκος Τούλης:

«Η μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού της πόλης, η πάντα δίπλα στον συναθλητή της οικογένεια του Μπάσκετ, έχει ραντεβού, σήμερα Τρίτη 3/1 και ώρα 18:00 στο Λίντο, για το φιλικό αγώνα Μπάσκετ Εργοτέλης -ΟΦΗ, με σκοπό τη στήριξη και συμπαράσταση προς τον Λάκη Καράμπελα. Ένα αθλητή και προπονητή που βάζοντας τον δικό του λίθο, κράτησε ζωντανό το άθλημα μας στις δύσκολες εποχές.

Δεν υπάρχει φίλαθλος την δωδεκαετία 69-81 που να μην θυμάται τον Λάκη σαν αθλητή του Εργοτέλη, όμως θέλω να μου επιτραπεί (για γνώση των νεότερων) να αναφέρω τη δική μου άποψη και θέση γνωρίζοντας τον, αγωνιζόμενοι σε διαφορετικές ομάδες. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, γελαστός με χιούμορ και με περίσσια αγάπη για τον συνάνθρωπο, για το άθλημα και την ομάδα του.

Παρουσιάζεται σαν αθλητής ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της αθλητικής του διαδρομής με εκπληκτικό σουτ και πάνω από 85% στις ελεύθερες βολές. Για να τον αντιμετωπίσεις στην άμυνα σου, έπρεπε να κοπιάσεις πολύ. Πάντα όταν βρισκόμασταν αντίπαλοι προσπαθούσα να τον αντιμετωπίσω - σαν αμυντικός - αλλά πάντα ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος. Με το τέλος της αθλητικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική βοηθώντας ομάδες της πόλης στην προσπάθεια τους για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος. Ήμασταν και είμαστε αγαπημένοι φίλοι .Περαστικά και γρήγορα φίλε».

*Η φωτογραφία είναι από το σεμινάριο προπονητών που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία το 1994. Ο Λάκης Καράμπελας είναι πρώτος από κάτω δεξιά.

Σχόλια