default-image

Θέλει νίκη με Ηλυσιακό ο ΠΟΑ

Αθλητισμός
Θέλει νίκη με Ηλυσιακό ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γιορτές πέρασαν ουσιαστικά για τον ΠΟΑ και πλέον αρχίζει... άμεσα η δράση! Βλέπετε η ομάδα του Ατσαλένιου έχει μπροστά της εξ αναβολής παιχνίδι αύριο Τετάρτη και είναι υποχρεωμένη να το δει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει στο προσφυγικό προάστιο τον Ηλυσιακό, μια ομάδα που μπορεί να κέρδισε για το Κύπελλο και δη στην Αθήνα αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα δυο παιχνίδια θα έχουν μεγάλες ομοιότητες μεταξύ τους. Ο ΠΟΑ θα έχει και προβλήματα στο ματς αυτό αφού ο Βασίλης Κρασανάκης έχει δεδομένες δυο το λιγότερο απουσίες.

Πρόκειται για τους Χατζηανδρέου και Παπαδομιχελάκη που χρωστάνε μια αγωνιστική από κάρτες και έχει προγραμματιστεί να την εκτίσουν στο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα. Μάλιστα ο Παπαδομιχελάκης θυμίζουμε πως είχε σκοράρει στο τελευταίο ματς της περασμένης πλέον χρονιάς κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα Χανιά! Εκτός όμως από τα δυο αυτά προβλήματα υπάρχει και ο Βρεττός που δύσκολα θα παίξει παρόλο που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο ΠΟΑ θέλει τη νίκη τόσο αύριο όσο και την Κυριακή που φιλοξενεί τον Εθνικό. Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι μέσα στο μήνα υπάρχουν παιχνίδια μόνο στο Ατσαλένιο, με εξαίρεση το ταξίδι στη Σαντορίνη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, όπου ήδη έχει κανονιστεί η ομάδα του Ατσαλένιου να πάει αυθημερόν και δη με τσάρτερ.

Τέλος, στον εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής, ΠΟΑ-Ηλυσιακός (04/01, 15:00), στο Ατσαλένιο, ρέφερι θα είναι ο Κυριάκος Ντοκάκης, με βοηθούς τους Κώστα Κεζέμπογλου και Αντώνη Κουρκουμελάκη, όλοι τους από το σύνδεσμο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News