default-image

Εντείνονται οι επαφές με Τσουράκη στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Εντείνονται οι επαφές με Τσουράκη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τελευταία 24ωρα βασική προτεραιότητα για τον ΟΦΗ είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αγροτικό Αστέρα, όμως δεν έχουν ατονήσει οι μεταγραφικές συζητήσεις. Ειδικά, από τη στιγμή που σημειώνονται εξελίξεις και ουσιαστικά δίνουν την… πάσα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Θανάση Τσουράκη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε χθες και τυπικά ελεύθερος από τον Πλατανιά, με την ομάδα των Χανίων να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας. Το γεγονός αυτό ανοίγει το… δρόμο για τον ΟΦΗ, που αναμένεται να εντείνει τις συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του, θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει πολλά πράγματα σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής 3αδας, πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ΟΦΗ και Τσουράκης είναι κοντά στην τελική συμφωνία, καθώς έχουν ήδη συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες για την προοπτική κοινής πορείας από δω και στο εξής. Ενδιαφέρον για τον πρώην πλέον παίκτη του Πλατανιά φαίνεται να υπάρχει κι από άλλες ομάδες, ενώ ο ίδιος αυτές τις μέρες θα «ζυγίσει» οριστικά όλα τα δεδομένα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν κάνει όπως φαίνεται όλα τα απαραίτητα… βήματα.

Ο Πάγκαλος και οι άλλοι…

Η άλλη περίπτωση που έχει βγει στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ είναι αυτή του Ντίνου Πάγκαλου, ο οποίος επιδιώκει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕ Ζακακίου. Η κυπριακή ομάδα με ανακοίνωση της τόνιζε προς τους ενδιαφερόμενους (ακούγεται και ο Ερμής Αραδίππου), ότι υπάρχει οικονομικό αντίτιμο για την «αποδέσμευση» του Χανιώτη επιθετικού. Πληροφορίες λένε, ότι η πλευρά του παίκτη είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να λυθεί το ζήτημα και ως το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Ηρακλείου έχει «ανοιχτές κεραίες» σε μεταγραφικό επίπεδο. Ακόμη κι αν αυτές οι δύο πιθανές προσθήκες έχουν αίσια έκβαση, όλα δείχνουν ότι δε θα είναι οι μοναδικές. Κίνηση θα γίνει εκτός απροόπτου και για τερματοφύλακα, ενώ ίσως αναζητηθεί και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους υπάρχουν κυρίως Έλληνες παίκτες, ενώ δεν έχει «κλείσει» οριστικά το θέμα Γιουσούφ, καθώς υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News