Αθλητισμός

Το μήνυμα έμπειρου παράγοντα για τον ΟΦΗ

Ξεκίνημα στο 2017 με μεγάλη προσδοκία έχει ο ΟΦΗ μέσα από τον Εύοσμο, όπου την Τετάρτη, κόντρα στον δυνατό Αγροτικό Αστέρα, η ομάδα του Νιόπλια, θα θελήσει να πιστοποιήσει την δυναμική της για τα προνομιούχα εισιτήρια του πρωταθλήματος και να πάρει αέρα όσον αφορά, τα δύσκολα ντέρμπι του Ιανουαρίου, που έπονται.

Οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι, έχουν μόνο νίκες στην έδρα τους (Τρίκαλα, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός), βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ, έχοντας παραπάνω ματς εκτός έδρας, με μοναδική νίκη στα Χανιά.

Στον ΟΦΗ έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα και οι παίκτες έχουν δείξει μέσα από τις γιορτινές αναρτήσεις τους στα social media το καλό κλίμα στο εσωτερικό. Με οδηγό την εγρήγορση που απαιτεί το φορτωμένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου, αναμένεται από τον ΟΦΗ, αποφασιστική εμφάνιση στον Εύοσμο! Η θετική τάση στα αποδυτήρια, ο Παύλος που οφθαλμοφανώς έχει κλάση ανώτερης κατηγορίας και οι αναμενόμενες μεταγραφές, αποτελούν σημάδια ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε εγρήγορση.

"Να κάνουν τη διαφορά"

Ο κόσμος του ΟΦΗ που έχει παρακολουθήσει στενά την ομάδα από την αρχή της σεζόν, σχολιάζει σε μεγάλη πλειοψηφία, ότι χρειάζονται συνολικά τρεις μεταγραφές με παίκτες που μπορούν να κάνουν αμέσως τη διαφορά και να βοηθήσουν στην ανύψωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικά.

Ο Μητρόπουλος, το κάνει ήδη. Ο Πάγκαλος, θέλει να ενταχθεί στην κρητική ομάδα και όπως μας λένε σχολιάζει έχει τον τρόπο να πείσει τους Κύπριους, να μη θέσουν ανυπέρβλητα εμπόδια να τον αφήσουν ελεύθερο. Η ΑΕ Ζακκακίου πάντως έχει δώσει σκληρή απάντηση «περί τιμήματος», που δεν μπορεί να αφορά μόνο τον ΟΦΗ, αλλά και τις άλλες κυπριακές ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ο Νιόπλιας επιλέγει παίκτες μέσα από το γενικό πλάνο της διοίκησης. Πρέπει να αναζητά περιπτώσεις που είναι οικονομικά μέσα στα οριζόμενα πλαίσια.

Το μήνυμα έμπειρου παράγοντα

Το πρωτάθλημα της Football Leaque, έχει υψηλό ανταγωνισμό στην κορυφή και η άποψη που κυριαρχεί είναι ότι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, απαιτεί μια λογική υπέρβαση (οικονομικά) για να χτυπηθεί ο στόχος πιο δυνατά.  «Πάρτε δυο τρεις παίκτες ακόμη, με ικανότητα και εμπειρία να κάνουν τη διαφορά, οι οποίοι θα μπορούν να αυξήσουν τον χαρακτήρα και την ισχύ της ομάδας, για να περιορίσετε το ρίσκο ανόδου. Με αυτή την επιλογή, θα ανέβει περισσότερο η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που δίνουν ήδη τη μάχη. Είναι προτιμότερο έτσι, γιατί η χρονιά πρέπει να είναι επιτυχημένη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επιβάρυνση, η δική σας, θα είναι πολλαπλάσια». Αυτό ήταν το μήνυμα που στέλνει στους νυν διοικούντες, τους οποίους υποστηρίζει για τις καθαρές προθέσεις που έχουν για την ομάδα και τους στόχους της, έμπειρος παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, που διακρίνεται για την καθαρή ποδοσφαιρική του γνώση και άποψη.

Σχόλια