default-image

Είχε πρόταση από τους «αιώνιους» ο Φετφατζίδης

Ποδόσφαιρο
Είχε πρόταση από τους «αιώνιους» ο Φετφατζίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον Ολυμπιακό είχε ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ωστόσο, επισήμανε ότι εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην Αλ Αχλί.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport"  και ΄΄όπως αποκάλυψε "υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, έγινε μία πρώτη κρούση, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γνωρίζω τι έχει γραφτεί, αλλά δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή".

Ερωτηθείς για το εάν έχει κρούση από κάποια άλλη ελληνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό είπε: "Υπήρξε επαφή. Μου βάζεις δύσκολα (σ.σ. για τον Ολυμπιακό). Δεν θέλω να επεκταθούμε, έρχομαι σε δύσκολη θέση, έχω συμβόλαιο με την Αλ Αχλί και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω εδώ".

Τέλος για το συμβόλαιό του σχολίασε: "Η συμφωνία ήταν για 2+2 χρόνια. Τον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι δύο πρώτες σεζόν και θα γίνουν οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια. Υπάρχουν όροι με δικαίωμα από πλευράς συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και εκείνοι από εμένα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News