default-image

Την ημέρα των Φώτων με Φάρο Κερατσινίου το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Την ημέρα των Φώτων με Φάρο Κερατσινίου το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο, μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τις… μηχανές στο φουλ καθώς έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

 Πιο συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» θα αναχωρήσουν την Πέμπτη για την Αθήνα, όπου ανήμερα των Φώτων (η κρητική ομάδα ζήτησε το παιχνίδι να γίνει Παρασκευή και όχι Σάββατο για συγκοινωνιακούς λόγους και το αίτημά της έγινε δεχτό από την ΕΟΚ) θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Φάρο Κερατσινίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Στη συνέχεια ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξα Πεύκων την Τετάρτη 11/1. Στις 14/1 υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς είναι προγραμματισμένο για τις 21/1 με αντίπαλο τον Αμύντα.

Στα μεταγραφικά, ο Γιάννης Βισκαδουράκης είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Κώστα Στρατάκη και η αλήθεια είναι ότι τον θέλει στην ομάδα καθώς θεωρεί ότι ο 20χρονος πρώην αθλητή του Ηρακλείου μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου  της παραμονής. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ως τα μέσα της εβδομάδας οπότε και επιστρέφει ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, Μανώλης Σπυριδάκης, στην Κρήτη. Εφόσον διοίκηση και παίκτης τα βρουν στο οικονομικό πιθανότατα ο Στρατάκης θα ξαναφορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News