default-image

Αγκαλιά με Ντίας η ΑΕΚ, προχωρά για Μπράβο και μπακ

Ποδόσφαιρο
Αγκαλιά με Ντίας η ΑΕΚ, προχωρά για Μπράβο και μπακ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Περέιρα Ντίας για την επίθεση, ίσως και μέσα στην εβδομάδα να έρθει. Σε καλό δρόμο και του Μπράβο, προχωρά του αριστερού μπακ και ανακοινώνεται ο Μεληκιώτης.

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην ΑΕΚ με την έλευση του 2017. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς επέστρεψε χθες βράδυ στη βάση του και όλα τα ζητήματα για την ενίσχυση της «Ένωσης» μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας βρίσκεται αγκαλιά με την ΑΕΚ. Με τον 26χρονο επιθετικό υπάρχει επί της ουσίας συμφωνία, ωστόσο απομένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου του με την Τζοχόρ και αυτό δεν είναι τόσο απλό δεδομένου ότι του οφείλονται αρκετά χρήματα από το σύλλογο της Μαλαισίας. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή και ελπίζουν να είναι σε θέση να υπογράψουν τον παίκτη και να τον φέρουν στην Ελλάδα ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ζοσέ Μοράις.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο αλλά όχι τόσο προχωρημένη είναι και η υπόθεση του Φεντερίκο Μπράβο. Στον 23χρονο αμυντικό μέσο έχει κατατεθεί πρόταση, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να πάρει το χρόνο του για να εξετάσει κι άλλες επιλογές που θα έχει μένοντας ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς. Δεδομένου ότι η «Ένωση» δεν επείγεται να αποκτήσει αμυντικό χαφ, θα περιμένει κάποιες μέρες ακόμη τον ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά στον αριστερό μπακ, παρότι δεν έχει βγει στην επιφάνεια κάποιο όνομα, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με κάποιους υποψηφίους, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποκτηθεί ένας φορ περιοχής.

Τέλος, πιθανότατα σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο 20χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, έχει ήδη συμφωνήσει και αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για τα τυπικά, τις φωτογραφίες και τις ανακοινώσεις.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News