default-image

Απολογισμός και αισιοδοξία στον μπασκετικό Εργοτέλη

Μπάσκετ
Απολογισμός και αισιοδοξία στον μπασκετικό Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη μέρα του 2017 επέλεξε ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης για να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, αλλά και να δώσει τις ευχές του για αυτή που μόλις ξεκίνησε.

Ο κ. Γιαννουλάκης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook επισήμανε τα εξής:

«Μία ακόμη μπασκετική χρονιά έφυγε και μία καινούργια μόλις αρχίζει. Μνήμες οι περισσότερες όμορφες περνάνε στο μυαλό από όσα ζήσαμε μέσα στο 2016.

Στιγμές με δυσκολία και άγχος για την ανδρική ομάδα, μία παραμονή στην κατηγορία μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, παραμονή παλληκαρήσια και δίκαιη όμως. Δύο πρωταθλήματα Κρήτης σε εφήβικό και κορασίδες, δύο συμμετοχές σε τελική φάση πανελληνίων πρωταθλημάτων με διάκριση και πολλές θετικές εντυπώσεις για τις ομάδες μας.

Δεύτερη θέση στην Κρήτη για την παιδική ομάδα και τρίτη θέση στις νεανίδες και μπόλικα χαμόγελα αισιοδοξίας και αγωνιστικές ελπίδες από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα συμπλήρωσαν την εικόνα.

Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης στην Εθνική εφήβων το προηγούμενο καλοκαίρι, η Ιωάννα Κριμίλη στην κορασίδων και η Μαρία Σεμερτζάκη στην Εθνική παγκορασίδων μας έκαναν όλους περήφανους.

Να ευχηθούμε σε όλους καλή υγεία, μπόλικη τύχη και πίστη στις δυνάμεις μας. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News