default-image

Προπόνηση στο παρκέ χθες, ξεκούραση σήμερα για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Προπόνηση στο παρκέ χθες, ξεκούραση σήμερα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους θα περάσουν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς ο Νίκος Νιόπλιας τους έδωσε ρεπό.

Το 2016 πάντως έκλεισε πρωτότυπα για τους παίκτες του ΟΦΗ καθώς η τελευταία προπόνηση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γήπεδο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη στιγμή που τα γήπεδα ποδοσφαίρου του ΒΑΚ δεν είναι κατάλληλα για χρήση λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ο Νίκος Νιόπλιας αποφάσισε να… τρέξει τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του μπάσκετ, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα το επίσημο σάιτ του ΟΦΗ.

Μετά την προπόνηση, οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Δευτέρα.

Ο Γενάρης αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος για την κρητική ομάδα καθώς περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη.

Εντωμεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά! Ένα 2017 χαρούμενο, με υγεία, ευτυχία, αγάπη και τύχη για όλο τον κόσμο. Όσο για τον ΟΦΗ μας, η ευχή είναι μια: Να τον δούμε το 2017 ξανά στην Σούπερ Λιγκ!

Καλή Χρονιά σε όλους!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News