default-image

Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι για το 2017 κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά την προσεχή Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ουσμάν Κουλιμπάλι και Πολ-Ζοσέ Εμποκού καθώς έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, ενώ απών θα είναι και ο Ομπάρακ Γουακάσο. Ο τελευταίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «πρασίνων» και αναζητείται τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του. Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και ουσιαστικά θεωρείται τελειωμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα μείνει εκτός για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του τριφυλλιού λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική εντεκάδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του 2016 κόντρα στη Λάρισα. Μοιάζει, μάλιστα, πολύ πιθανό το σενάριο να πάρει θέση βασικού ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την απομάκρυνση και του Κριστιάν Λεντέσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News