default-image

Καλή Πρωτοχρονιά θα κάνει η Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Καλή Πρωτοχρονιά θα κάνει η Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρα δυσκολεύτηκε στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά η Λίβερπουλ επικράτησε με γκολάρα του εξαιρετικού Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και κυνηγάει την Τσέλσι...

Η Σίτι προσπάθησε να φύγει με κάτι καλό από το «Άνφιλντ», αλλά δεν κατάφερε, τελικά -πληρώνοντας και το γεγονός ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν… ντεφορμέ- να κλείσει με θετικό τρόπο το 2016.

Αντίθετα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε με το «τρίποντο» στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής να απομείνει μόνη της στο… κατόπι της Τσέλσι, καθώς άφησε τους «πολίτες» στο -4, τη στιγμή που εκείνη μείωσε στο -6 από την κορυφή και δείχνει (προς το παρόν;) η μοναδική ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει τους «μπλε» του Αντόνιο Κόντε.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» τη νίκη στο εξαιρετικό τους, πρώτο ημίχρονο, αλλά στο γκολ του 26χρονου Ολλανδού δεν προστέθηκε άλλο τέρμα. Η Σίτι… μεταμορφώθηκε στο β' μέρος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι «reds» έμειναν στα… αποδυτήρια, «πάλεψε» το παιχνίδι, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, χάνοντας ΞΑΝΑ στο γειτονικό Λίβερπουλ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News