default-image

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Καρτερό από το Make a wish Ελλάδας

Αθλητισμός
Ποδοσφαιρικό τουρνουά στον Καρτερό από το Make a wish Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό τουρνουά γίνεται την Τετάρτη στις 17:00 στο γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό για καλό σκοπό. Το Make a wish Ελλάδας διοργανώνει τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων: Παναθηναϊκού Ηρακλείου, Ομόνοιας και Ποσειδώνα με τιμή εισόδου 2 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και η Αθλητική Εξόρμηση Κατσαμπά (ΑΕΚατσαμπά), σας προσκαλούν σ' ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Γήπεδο ΑΕΚ Καρτερού!

Μαζί μας οι ποδοσφαιρικές ομάδες Παναθηναϊκός Όμιλος Ηρακλείου, Ομόνοια Καλλιθέας και Ποσειδώνας! Ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που στέλνει το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης στα παιδιά που πάσχουν από κάποια σοβαρή ή απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Η τιμή εισόδου για όλους είναι 2,00€!

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τον σκοπό του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχής Ελλάδος.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να  πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News