default-image

Ξεκινάει από Βοστώνη η Στεφανίδη

Σπορ
Ξεκινάει από Βοστώνη η Στεφανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκινάει να καταστρώνει το πρόγραμμα της για τη νέα χρονιά, έχοντας αφήσει πίσω της τις επιτυχίες του 2016, με αποκορύφωμα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με αρχικό στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η Στεφανίδη επέλεξε το 2017 να έχει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο με συμμετοχή στα καλύτερα μίτινγκ του κόσμου. Αυτό επιβάλλει ταξίδια στην Ευρώπη νωρίτερα από τον Μάρτιο και τον τελικό προορισμό, το Βελιγραδί.

«Η προπόνηση πάει πολύ καλά. Θα ξεκινήσω τη χρονιά σίγουρα στην Βοστώνη στο New Balance Grand Prix στις 28 Ιανουαρίου. Μετά λογικά θα ταξιδέψω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ διαδοχικά σε Ντίσελντορφ (1/2) και Καρλσρούη (4/2) κι έπειτα θα γυρίσω στις ΗΠΑ για να πάρω μέρος στο Millrose Games στη Νέα Υόρκη (11/2)», είπε η αθλήτρια του Μίτς Κρίερ και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να κάνω τον τελευταίο αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μίτινγκ του Μπέρμιγαμ στις 18 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια θα έχω την ευκαιρία να κάνω το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης μου στην Ελλάδα κι από εκεί να ταξιδέψω για τη Σερβία».

Η Στεφανίδη το 2017 εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και τη νίκη στη σειρά αγώνων Diamond League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News