default-image

Στην αγκαλιά των παιδιών του ο Ευγένιος Γκέραρντ!

Αθλητισμός
Στην αγκαλιά των παιδιών του ο Ευγένιος Γκέραρντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν όλοι τους παιδιά μου»! Αυτός ο τίτλος, από το περίφημο έργο του Άρθουρ Μίλερ, ταίριαξε αμέσως στο μυαλό μας, αντικρίζοντας τη φωτογραφία με τον «πατέρα» πολλών ποδοσφαιρικών «φουρνιών» του ΟΦΗ!

Ο Ευγένιος Γκέραρντ ανάμεσα στα παιδιά του! Ένα ένα τα πρόσωπα αποτυπώνουν σε ένα κλικ, το ιστορικό πέρασμα, ενός ανθρώπου που σφράγισε τη χρυσή εποχή της κρητικής ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας «σπορά» και παρακαταθήκες για δημιουργικά μυαλά που μπορούν να τις ακολουθήσουν!

Ο ίδιος όρθιος πάντα με ψυχή δυνατή, συγκλονίζει με τη συγκίνηση του, μέσα στη μεγάλη αγκαλιά των ποδοσφαιριστών του, αφήνοντας το σώμα του να κρατηθεί από τον Μίλτο Ανδρεανίδη! Μια ωραία ιδέα του συναδέλφου Μανόλη Βογιατζάκη και του διευθυντή του Γιάννη Φουρνάρου για ένα αφιέρωμα στο συνδρομητικό κανάλι Nova, που δένει, μέσα από σειρά γυρισμάτων για τον «Ολλανδό»!  

Η Ελιά Πεδιάδας, γνώρισε ξανά την ανεξίτηλη αύρα των περιόδων μεγάλης δόξας, με την συχνή επίσκεψη τόσων «επώνυμων» προσώπων που έγραφαν ιστορία για τον ΟΦΗ. Είναι επίσης συγκινητικό ότι όλοι ανταποκρίθηκαν για τον σκοπό της πρόσκλησης, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ όλοι ρύθμισαν τις υποχρεώσεις του για αυτό το ραντεβού! Η ανάρτηση της φωτογραφίας έγινε από τον γιο του Μανόλη Παπαδάκη, που αποτελεί άξιο διάδοχό του στην προπονητική του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Δείτε από αριστερά: ΜανόληςΠατεμτζής, Μανόλης Βογιατζάκης, Κώστα Κιάσσος, Κώστας Χανιωτάκης, Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Ευγένιος Γκέραρντ, Μίλτος Ανδρεανίδης, Κώστας Καζανάκης (από τους παράγοντες που στάθηκαν στο πλάι του), Πέτρος Μαρινάκης, Μανόλης Δερμιτζάκης!

"Μεγάλη Παραγωγή για το Έργο του"

Πρόκειται για μεγάλη παραγωγή, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Ευγένιο Γκέραρντ και από τις ξεχωριστά δαπανηρές των τελευταίων ετών από το συνδρομητικό κανάλι. Τα γυρίσματα με τον Μανόλη Βογιατζάκη καλύφθηκαν με πέντε κάμερες, ενώ βασικός μάρτυρας των γεγονότων αποτελεί ο Κώστας Καζανάκης.

Αρκετοί άνθρωποι που τον εζησαν μιλάνε για όλες τις πτυχές της προσωπικότητας και της νοοτροπίας του. "Ζήτησα να μου πουν και αρνητικά γεγονότα" μας είπε ο Μανόλςη Βογιατζάκης τονίζοντας ότι και σε αυτά τα έλεγαν χαμογελώντας!

Έχουν γίνει γυρίσματα και με λυράρηδες να του τραγουδούν μαντινάδες, ενώ η Ελιά έζησε μεγάλες στιγμές. Όλο το χωριό πήρε μέρος και πολλοί κάτοικοι μίλησαν για τον συγχωριανό τους. Για τον Ολλανδό θα μιλάει και ο αγαπημένος του Μωχάμεντ Ντιαρά!

"Πως σας φάνηκε όλο αυτο μίστερ; Ήταν ωραίο;", ρώτησε ο Μανόλης Βογιατζάκης! Ο Ολλανδός προσπάθησε να μιλήσει, με το "πάρα πολύ" να βγαίνει από το στόμα του, με την συγκίνηση να κορυφένεται!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News