default-image

Χωρίς νικητή, πέρασαν και οι δύο

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή, πέρασαν και οι δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο του Μάλεμε, με τους Βοιωτούς να εξασφαλίζουν την πρόκριση χάρη στο βαθμό, ενώ η χανιώτικη ομάδα είχε ήδη προκριθεί.

Έτσι, το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Πανιώνιο, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστεί.

Το ματς ξεκίνησε με τους Βοιωτούς να μπαίνουν δυνατά. Στο 2' είχαν δοκάρι με τον Βασιλείου και στο 19' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ τους, όταν ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Αντωνιάδη. Ο Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο Πολίτης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Η παραπάνω εξέλιξη έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, που πλέον άρχισαν να «πατούν» καλύτερα. Ετσι στο 27' «έβγαλαν» σωστή αντεπίθεση και ο Βλάχος με ωραία ατομική προσπάθεια και «τελείωμα», άνοιξε το σκορ. Στο 38' απείλησαν με τον Μαρτίνες, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Βοιωτοί μόνο μία φορά έκαναν ξανά αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάντζιου στο 39'.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ, τον Λεβαδειακό να «αγχώνεται» και τον Πανιώνιο να αποκτά  ελπίδες πρόκρισης (ήθελε ήττα των Βοιωτών και νίκη δική του την Πέμπτη στις Σέρρες με μίνιμουμ τρία γκολ, ανάλογα με πόσα τέρματα θα έχανε ο Λεβαδεικακός).

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν πολύ νωρίς στο δεύτερο μισό. Ο Γιακουμάκης στο 50' εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σεληνιωτάκη προς τον Πολίτη και με το γόνατο, ισοφάρισε για την ομάδα του. Η οποία πλέον είχε σκορ πρόκρισης. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, έκανε σωστή διαχείριση, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έτσι προκρίθηκε μαζί με τον Κισσαμικό στην φάση των «16».

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Πολίτης, Φυντικάκης (77' Λουβιντάκης), Παντελάκης (46΄ Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (77' Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54' Σένκα), Βασιλείου (69' Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (77' Καψάσκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News