default-image

Πρόκληση ενόψει για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Πρόκληση ενόψει για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών μετρώντας μόνο νίκες τις πέντε πρώτες αγωνιστικές και πλέον έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη προχθές Σάββατο επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΟ Καλαμάτας χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως το πραγματικό τεστ γι' αυτήν είναι το προσεχές Σάββατο στις 4μ.μ. στο ΒΑΚ στην αναμέτρηση με την Ένωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ηρακλειώτικη ομάδα.

Πέραν του ΟΦΗ, το σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε άλλη κρητική ομάδα στην Α2 των ανδρών. Η χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΠΕΡ με το Μαρκόπουλο αναβλήθηκε λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, όπως και το ματς Κυπέλλου της ομάδας με την Κερατέα, που είχε προγραμματιστεί για χθες Κυριακή 11/12. Σε αναβολή οδηγήθηκε για τον ίδιο λόγο και το παιχνίδι Παλλήνη-ΣΦΠ Χανίων.

 Στο παιχνίδι που ολοκλήρωνε την αγωνιστική, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Πανερυθραϊκού και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στο ΒΑΚ το προσεχές Σάββατο τον ΟΦΗ. Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της κρητικής ομάδας με μία αγωνιστική.

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 11

ΑΕΚ 10

Α.Ο. Παλλήνης 8

Πανερυθραϊκός 8

ΣΦΠΧ 6

Μαρκόπουλο 5

Α.Ο. Καλαμάτας 3

ΟΠΕΡ 0

Μίλων 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News