Αθλητισμός

Μοίρασε αγάπη και ελπίδα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Πιστό στο ραντεβού που δίνει τα τελευταία χρόνια έμεινε και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοιράζοντας αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».

Την αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελούσαν ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης,  οι παίκτες Χάρης Γιαννόπουλος, Θωμάς Κώττας, Ηλίας Θεοδωρίδης και Χριστόφορος Ραζής, ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου, οι οποίοι προσέφεραν σε όλα τα παιδιά T-shirt και αυτόγραφα με τις υπογραφές όλων των παικτών αλλά και την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της ομάδας, δίνοντας τους χαρά για ακόμη μία φορά.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος παρέλαβε ένα δώρο - βιτρώ από τον Πρόεδρο της ομάδας Ηρακλή Μανουκαράκη, το οποίο απεικονίζει την πόλη του Ρεθύμνου.

Έπειτα, άπαντες έγραψαν τις ευχές τους σε κάρτες, τις οποίες κρέμασαν στο δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, με την… ελπίδα ότι εκείνο θα τις κάνει πραγματικότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια