default-image

Αποστολή με εκπλήξεις από την ΑΕΚ ενόψει Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Αποστολή με εκπλήξεις από την ΑΕΚ ενόψει Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Χωρίς τον Μπακασέτα, αλλά με τον Βάργκας να επιστρέφει μετά από καιρό, θα αγωνιστεί στο Κύπελλο την Τετάρτη κόντρα στην Λαμία η ΑΕΚ. Εκτός οι Σιμόες, Μπάρκας, Αραβίδης, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι.

Την αποστολή για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου στην έδρα της Λαμίας ανακοίνωσε ο Ζοσέ Μοράις την Δευτέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είδε για δεύτερη συνεχή μέρα τον Τάσο Μπακασέτα να προπονείται κανονικά, ωστόσο, δεν τον συμπεριέλαβε προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν εκτός και οι Μπάρκας, Σιμόες, Αραβίδης, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι αποκλείστηκε για λόγους τακτικής ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που πλέον μοιάζει ένα βήμα μακριά από την έξοδο. Αντίθετα, ο Ρόναλντ Βάργκας που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του κόουτς των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίας, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Χριστοδουλόπουλος, Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε την Δευτέρα το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και επίσης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News