default-image

Η πρώτη νίκη του Κισσαμικού σε βίντεο

Ποδόσφαιρο
Η πρώτη νίκη του Κισσαμικού σε βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Α.Ο. Χανιά ολοκληρώθηκε χθες η 5η αγωνιστική της Football League, ενώ ο Κισσαμικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Κισσαμικός έκανε... σεφτέ στα νικηφόρα αποτελέσματα προχθές Σάββατο, επικρατώντας 2-1 της Σπάρτης, σε ένα παιχνίδι που είχε φινάλε-θρίλερ. Η ομάδα των Χανίων είχε τα ψυχικά αποθέματα για τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο 5λεπτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σταυρουλάκη.

Με την εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λακωνίας προηγήθηκε με τον Ηλιόπουλο (47') και ουσιαστικά τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν όλο το παιχνίδι. Στο 85' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για σπρώξιμο του Βελλίνη στον Μάντζη και ο Μίλιτς από την «άσπρη βούλα» πέτυχε το 1-1.

Στο 86' αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος για τους φιλοξενούμενους, με τον εκνευρισμό να είναι έντονος, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μάντζης από πάσα του Θέου πέτυχε το γκολ της νίκης (2-1) για τον Κισσαμικό. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Σπάρτη λόγω αποβολής του Μπουντόπουλου στο 88'.

Σε γενικές γραμμές, το διήμερο κύλησε με νίκες των γηπεδούχων, ενώ από τους πρωτοπόρους, στην ισοπαλία "κόλλησε" ξανά ο Απόλλων Σμύρνης με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Η Λαμία πήρε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (1-0) και είναι στην πρώτη θέση πλέον, ενώ ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας του Πανελευσινιακού με 1-3.

Χθες, το ματς της ημέρας έγινε στις Σέρρες, όπου με... διπλή ανατροπή ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 4-2 του Παναιγιάλειου. Χωρίς νικητή έληξε το ματς Καλλονή-Πανθρακικός (1-1), που οδήγησε στην αποχώρηση του Γιώργου Βαζάκα από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η εικόνα μετά την 5η αγωνιστική:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η)

ΟΦΗ-Α.Ο. Χανιά      3-0

Απόλλων Σμ.-Αγροτικός Αστ.      0-0

Αιγινιακός-Αναγέννηση Καρδ.      0-3

3.      Απόλλων Σμ.      11

5.      Αγροτικός Αστ.      10

10.      Αναγέννηση Καρδ.      6

13.      Α.Ο. Χανιά      4

ΕΠΟΜΕΝΗ (6η)

Αναγέννηση Καρδ.-Κισσαμικός

Αιγινιακός-Απόλλων Σμ.

Αγροτικός Αστ.-Πανσερραϊκός

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News