default-image

Η ιδιαίτερη υποδοχή σε Δαμιανάκη και Ζόρο

Ποδόσφαιρο
Η ιδιαίτερη υποδοχή σε Δαμιανάκη και Ζόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Α.Ο. Χανιά ήταν ιδιαίτερο για κάποιους ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν ως αντίπαλοι στο "Γεντί Κουλέ": από τη μια ο Μπάμπης Δαμιανάκης, που έχει ανδρωθεί στην ομάδα του Ηρακλείου ξεκινώντας από τις ακαδημίες, κι από την άλλη ο Μάρκο Ζόρο, που αν και αγωνίστηκε ένα χρόνο στον ΟΦΗ "δέθηκε" από τον κόσμο.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι που ήταν χθες στο γήπεδο φώναξαν ρυθμικά το όνομά του κατά την αποχώρηση των ομάδων στο φινάλε, ενώ είχε χειροκροτηθεί έντονα και όταν πέρασε στο ματς ως αλλαγή.

Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός, που στις δηλώσεις του για το ματς τόνισε ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, στάθηκε κυρίως στην υποδοχή του κόσμου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά σ' αυτό το γήπεδο. Μάλιστα, από εδώ ξεκινάει για μένα η σεζόν, γιατί είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο δίμηνο. Νιώθω χαρά, γιατί οι φίλαθλοι μου έδωσαν πολλά συναισθήματα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι μοναδικοί. Η ομάδα έπεσε κατηγορία, αλλά ήταν πάντα δίπλα της, με αγάπη, και της έδωσαν ώθηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος.

Από 'κει και πέρα, για ένα διάστημα ως συνεργάτης του Σεροπιάν ήταν στον ΟΦΗ και ο σημερινός τεχνικός του ΑΟΧ Θοδωρής Γκάτζιος, ενώ για μερικές εβδομάδες (αλλά χωρίς έκδοση δελτίου, λόγω της γνωστής ιστορίας) ήταν στην ομάδα του Ηρακλείου οι Θεολόγου, Τσουκάνης και Αποστολόπουλος, που αγωνίστηκαν χθες.

Η χαρά του Μπολάκη

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε χθες ο Μανόλης Μπολάκης, που μίλησε για το ντεμπούτο του, αλλά και την ομαδική προσπάθεια.

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως ήμασταν αρκετά καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βάλαμε γρήγορα τα γκολ, παίξαμε πολύ καλά και στο τέλος πήραμε τη νίκη που αξίζαμε. Εγώ προσπαθώ όλη τη χρονιά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ήταν πολύ ωραία στιγμή που έκανα το ντεμπούτο μου (σ.σ. στο πρωτάθλημα) εδώ στο "Γεντί Κουλέ", μπροστά στον κόσμο μας και σε ωραία ατμόσφαιρα. Έχουμε και το Κύπελλο στο μυαλό μας και χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και παίζει σημαντικό ρόλο η έδρα. Πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News