default-image

Νιόπλιας: Δεν είμαστε ο ΟΦΗ του... τότε (video)

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: Δεν είμαστε ο ΟΦΗ του... τότε (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά το χθεσινό παιχνίδι, αναλύοντας και τις σκέψεις του για το δύσκολο πρωτάθλημα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό και ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το γκολ. Από τη στιγμή που ήρθε, όλα έγιναν πιο απλά», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μεταμόρφωση, υπάρχει ποδόσφαιρο. Δεν παίζει κανείς καλά ή χειρότερα, το θέμα είναι να παίρνεις βαθμούς. Σπαταλήσαμε τέσσερις βαθμούς με Κισσαμικό και Καλλονή.

Επίσης, δεν μπορείς να παίζεις σε 20 μέρες έξι παιχνίδια και να έχεις σε όλα καλή εμφάνιση, ενώ το τρίτο που έχω διαπιστώσει είναι πως αλλιώς είναι τα πράγματα και γενικά οι συνθήκες στα εντός έδρας ματς και αλλιώς στα εκτός. Είμαστε ΟΦΗ, αλλά όχι ο... ΟΦΗ του τότε. Ο ΟΦΗ που ήρθαμε από τη Γ' κατηγορία, από τη Γ' πήγαμε στη Β', δεν πέσαμε από την Α'. Και την προηγούμενη φορά στη Β' Εθνική κάτσαμε μια ακόμη χρονιά και ο Άρης έμεινε μία παραπάνω στη Γ'.

Τώρα φτιάχνουμε μια ομάδα, αλλά όταν έχεις το όνομα, σε αντιμετωπίζουν όλοι σαν "μεγαθήριο" και όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Εμείς, κυρίως εγώ, θα πρέπει εκτός έδρας να έχουμε όχι καλούς παίκτες, αλλά παίκτες που θα προσαρμοστούν στις συνθήκες».

Γκάτζιος: «Το παιχνίδι τελείωσε νωρίς για εμάς»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Θοδωρής Γκάτζιος υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε το μηδέν στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ στο 40' και στην επανάληψη προσπαθήσαμε να βγούμε λίγο πιο μπροστά. Ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πέτυχε δύο ακόμα γκολ, και εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς νωρίς. Θα προσπαθήσουμε κι ό,τι πάρουμε σε αυτά τα παιχνίδια και να δούμε μετά τις γιορτές, κάνοντας μεταγραφές, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News