default-image

Κωνσταντινίδης: Υπάρχει διαφορά αγωνιστικού επιπέδου

Μπάσκετ
Κωνσταντινίδης: Υπάρχει διαφορά αγωνιστικού επιπέδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διαφορά ποιότητας της ομάδας του Ρεθύμνου με αυτής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τόνι Κωνσταντινίδης μετά την ήττα στο ΣΕΦ ενώ μίλησε και για τον εξαντλητικό τρόπο που γίνει φέτος η Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του, ειδικά με αυτόν τον ηλίθιο και χωρίς αθλητική λογική τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας. Νομίζω χρειάζεται ευχές από όλους μας ο Ολυμπιακός. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό είναι χωρίς λογική, να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα συν το παιχνίδι σου στην Ελλάδα, μόνο αν είσαι ηλίθιος μπορείς να το σκεφτείς» είπε αρχικά ο Τόνι Κωνσταντινίδης που αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του:

 «Τέλος πάντων, σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε και το δείξαμε και με την ΑΕΚ να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε αυτά τα ματς. Γνωρίζουμε τι μας χωρίζει σε τέτοια ματς από άποψης αγωνιστικού επιπέδου. Η ομάδα μου ουσιαστικά έχει δύο προβλήματα, τα οποία δεν μας επιτρέπουν να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το πρώτο είναι το πώς ξεκινάμε τα ματς. Είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι που αρχίζουμε έτσι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώσαμε στους 14π., αλλά και πάλι εκεί δείξαμε ότι μας λείπουν πάρα πολλά πράγματα για να διεκδικήσουμε ένα τέτοιο ματς. Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με το Ρέθυμνο. Στόχος μας είναι φέτος να μη μας κερδίσει κανείς στο Ρέθυμνο.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό. Έχω την εντύπωση πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο από όλους τους υπόλοιπους. Εάν θέλουμε να φθάσουμε πιο κοντά, πρέπει να το δούμε κατάματα και να πούμε την αλήθεια. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε, προετοιμαστήκαμε για να κερδίσουμε εδώ, αλλά η σκέψη από την πράξη είναι μακριά. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τον ΠΑΟΚ ή τον Άρη. Αλλά έχουμε διαφορά από τον Ολυμπιακό, η διαφορά είναι εμφανής».

Δηλώσεις έκανε και ο Αντρέας Χριστοδούλου, ο οποίος είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούμε και επιθετικά, αλλά και αμυντικά για να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, είχαμε κάποια κενά διαστήματα, τα οποία πρέπει να μειώνουμε ειδικά με τις μεγάλες ομάδες ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και υγεία σε όλα τα παιδιά. Τώρα, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Κόροιβο στην έδρα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News