default-image

Νέα απώλεια η Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Νέα απώλεια η Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα μετά την οδυνηρή ήττα από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ και βλέπει την Τσέλσι να απομακρύνεται.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Χένριχ Μχιταριάν, ο οποίος έγινε ο πρώτος Αρμένιος που σκοράρει στην Premier League, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ουγκό Λορίς στο 29', από ασίστ του Αντέρ Ερέρα.

Ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο "Old Trafford", σκόραρε για 2ο σερί ματς, καθώς είχε βρει δίχτυα και την Πέμπτη κόντρα στην Ζόρια (Europa League), αλλά στο 85' αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Ούτε στο δεύτερο ματς χωρίς τον Κοουτίνιο κατάφερε να νικήσει η Λίβερπουλ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο "Anfield".

Οι "κόκκινοι" έτσι πλέον βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Τσέλσι, ενώ θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε ηττηθεί στο Μπόρνμουθ (4-3), αν και είχε προηγηθεί με 3-1.

Ο Λαλάνα άνοιξε το σκορ απόψε, τα "σφυριά" έκαναν ανατροπή με Παγέτ και Αντόνιο, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ορίγκι στο 48'. Λίγο έλειψε η ομάδα του Κλοπ να κάνει ανατροπή στην ανατροπή, αλλά ο Ράντολφ έκανε φανταστική απόκρουση σε σουτ του Χέντερσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News