default-image

ΟΦΗ-ΑΟ Χανιά Live (3-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-ΑΟ Χανιά Live (3-0 ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον ΑΟ Χανιά στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", στην κρητική μονομαχία με την οποία ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Football League. Παρακολουθείστε live από το neakriti.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης...

Η εξέλιξη του αγώνα

Μπήκε δυνατά ο ΟΦΗ στο ματς και στο 2' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ράντι μέσα στην περιοχή ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ράντι ξαναπήρε την μπάλα και πλάσαρε από διαγώνια θέση, με τον Αθανασίου να μπλοκάρει.

5' Κόρνερ του Ράντι, κεφαλιά του Βουό άουτ.

20' Ο Όγκμποε με κεφαλιά τροφοδοτεί το Ράντι που προλαβαίνει την έξοδο του Αθανασίου αλλά με προβολή στέλνει άουτ τη μπάλα.

33' Κεφαλιά του Όστοιτς, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Ηρακλής.

36' Φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟΧ, με τους Βουό και Ράντι να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

40' ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΟΦΗ! Κόρνερ από το Ράντι, ο Κομεσίδης με κοντινή προβολή παραβιάζει την εστία και ανοίγει το σκορ, με την υπεροχή των γηπεδούχων να καρποφορεί.

47' ΓΚΟΛ 2-0 για τον ΟΦΗ! Με την έναρξη του β' ημιχρόνου μετά από ασίστ του Όγκμποε, ο Χαντί με κοντινο σουτ σημειώνει το 2-0.

52' Σουτ του Λύρα, η μπάλα άουτ στην πρώτη ευκαιρία του ΑΟΧ στο ματς.

53' ΓΚΟΛ 3-0 για τον ΟΦΗ! Καθαρίζει με γκολ του Ράντι ο ΟΦΗ κι ενώ προηγουμένως ο Βουό είχε "χορέψει" όλη την άμυνα του ΑΟΧ.

62' Ευκαιρία με τον Βουό, ο οποίος ταλαιπωρεί την άμυνα του ΑΟΧ και πλασάρει, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα.

65' Πολύ δυνατό σουτ του Όγκμποε, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

82' Ο Μάνος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

92' Πλασέ του Ροβίθη στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Τέλος αγώνα, ΟΦΗ-ΑΟΧ 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Δάφκος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί (76 Μπολάκης), Ράντι, Όγκμποε (69' Ροβίθης), Βουό (69' Μάνος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου (72' Ζόρο), Ηρακλής, Δαμιανάκης, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας, Ντούμος (65' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Σταματής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News