default-image

Τα συμβόλαιο Κουκουλάκη, Τριτσώνη στην ΚΕΔ

Αθλητισμός
Τα συμβόλαιο Κουκουλάκη, Τριτσώνη στην ΚΕΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον εμπρησμό στην εξοχική κατοικία του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό ήταν δύσκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Έλληνα αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Σε όσους έγινε πρόταση εξέφρασαν τους φόβους τους για ενδεχόμενο χτύπημα στο πρόσωπό τους και αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στις συζητήσεις με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του κ. Μπίκα.

Ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα κατέληξε στους Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη, τους οποίους για να «ψήσει», πρόσφερε ένα άκρο δελεαστικό συμβόλαιο.

Όπως γράφει η Documento και αναφέρει ο sport-fm.gr ο Κύπριος παράγοντας πρόσφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο στους δύο πρώην ρέφερι, με τις μηνιαίες αποδοχές τους να ξεπερνούν τις 5 χιλιάδες (δηλαδή 360.000 ευρώ ετησίως και για τους δύο).

Τα συγκεκριμένα χρήματα, μάλιστα, θα καταβάλλονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και όχι από την ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Κουτσοκούμνης συμβούλευσε τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη να μην ακούν κανέναν παράγοντα ΠΑΕ ή ΕΠΣ, ενώ άλλαξαν και αριθμό στο κινητό τους τηλέφωνο και πλέον ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν θα το συζητούν με εκείνον.

Παράλληλα, προβλέπεται πως ακόμα και αν γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, ο Σταύρος Τριτσώνης και ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα παραμείνουν στις θέσεις τους, από τη στιγμή που η FIFA πληρώνει τους δύο άνδρες και είναι κάτι που θα το απαιτήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News