Αθλητισμός

Τα συμβόλαιο Κουκουλάκη, Τριτσώνη στην ΚΕΔ

Μετά τον εμπρησμό στην εξοχική κατοικία του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό ήταν δύσκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Έλληνα αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ.

Σε όσους έγινε πρόταση εξέφρασαν τους φόβους τους για ενδεχόμενο χτύπημα στο πρόσωπό τους και αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στις συζητήσεις με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του κ. Μπίκα.

Ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα κατέληξε στους Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη, τους οποίους για να «ψήσει», πρόσφερε ένα άκρο δελεαστικό συμβόλαιο.

Όπως γράφει η Documento και αναφέρει ο sport-fm.gr ο Κύπριος παράγοντας πρόσφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο στους δύο πρώην ρέφερι, με τις μηνιαίες αποδοχές τους να ξεπερνούν τις 5 χιλιάδες (δηλαδή 360.000 ευρώ ετησίως και για τους δύο).

Τα συγκεκριμένα χρήματα, μάλιστα, θα καταβάλλονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και όχι από την ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Κουτσοκούμνης συμβούλευσε τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη να μην ακούν κανέναν παράγοντα ΠΑΕ ή ΕΠΣ, ενώ άλλαξαν και αριθμό στο κινητό τους τηλέφωνο και πλέον ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν θα το συζητούν με εκείνον.

Παράλληλα, προβλέπεται πως ακόμα και αν γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, ο Σταύρος Τριτσώνης και ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα παραμείνουν στις θέσεις τους, από τη στιγμή που η FIFA πληρώνει τους δύο άνδρες και είναι κάτι που θα το απαιτήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια