default-image

Το Ηράκλειο υποδέχεται την ΑΕΛ με μοναδικό στόχο τη νίκη

Μπάσκετ
Το Ηράκλειο υποδέχεται την ΑΕΛ με μοναδικό στόχο τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι η προετοιμασία κύλησε με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, το Ηράκλειο υποδέχεται εκτάκτως σήμερα (το παιχνίδι γίνεται Κυριακή κατόπιν αιτήματος της αντίπαλης ομάδας), στις 17:00, την Α.Ε. Λάρισας στο κλειστό στα Δύο Αοράκια για τη 10η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ενώ το Σάββατο εντάχθηκε στις προπονήσεις ο Θέμης Κουπίδης και αρκετοί παίκτες απουσίαζαν μέσα στην εβδομάδα ταλαιπωρούμενοι από ίωση. Παρ' όλα αυτά, ο στόχος δεν αλλάζει για το Ηράκλειο και δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα το ανεβάσει κι άλλο βαθμολογικά.

Βέβαια, το έργο του δεν αναμένεται εύκολο, καθώς «η ΑΕΛ είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, που δε διαθέτει το μεγάλο σταρ, αλλά είναι ομάδα με την κυριολεξία της λέξης. Διαθέτει καλά γκαρντ και καλό περιφερειακό σουτ», τονίζει στη "Ν.Κ." ο Γιάννης Βισκαδουράκης και προσθέτει: «Εμείς αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, αλλά δουλέψαμε καλά και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Συμεωνίδης-Λόρτος-Σιμητόπουλος και κομισάριος ο κ. Μαχαιριανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News