default-image

Χωρίς νικητή και γκολ το Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή και γκολ το Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τη Βέροια, εντός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Super League. Δεν δόθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους, αποδοκιμασίες στην Τρίπολη.

Χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα έμεινε ο Αστέρας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Βέροια, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) και η εκτός έδρας ήττα από τη Ξάνθη (3-1). Είχε μεσολαβήσει και η αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" - για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας - με αντίπαλο τον Άρη και ισοπαλία 3-3.

Δεύτερο διαδοχικό ματς αήττητη η Βέροια μετά την ισοπαλία της προηγούμενης (13ης αγωνιστικής) με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Ημαθίας αγνοεί τη νίκη. Η τελευταία και μοναδική της στη τρέχουσα σεζόν της Super League, στις 24 Σεπτέμβρη επί του Πανιωνίου (1-2) στη Νέα Σμύρνη. Έκτοτε μετρά πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Νίκο Φερνάντες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Λόπεθ να μπλοκάρει. Στο 16', Ο Μαλόν σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ο επόπτης θεώρησε ότι ο παίκτης της Βέροιας που ήταν πεσμένος μπροστά από τον Ντοναρούμα, εμπόδισε τον Ιταλό γκολκίπερ του Αστέρα στη φάση κι ας μην είχε επαφή με την μπάλα.

Το γύρισμα του Νίκο Φερνάντες στο 20ό λεπτό, απομάκρυνε εύκολα ο Λόπεθ ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ της Βέροιας μπλόκαρε την μπάλα στο 24ο λεπτό μετά από σουτ του Τσιλιανίδη.

Τρία λεπτά αργότερα (27'), ο  Τσιλιανίδης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε χωρίς να το σκεφτεί αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βίτι πετάχτηκε, αλλά ο Ντοναρούμα ενήργησε σωστά. Η μπάλα μετά το σουτ του Τσουκαλά στο 34ο λεπτό πέρασε άουτ.

Στο 59ο λεπτό, ο Σαρπόνγκ έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Αντόνιο Ντοναρούμα την μπόκαρε. Στο 64ο λεπτό, ο Μάσα βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο τερματοφύλακας της Βέροιας απομάκρυνε σε κόρνερ.

Μετά από τρία λεπτά (67'), η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Σαρπόνγκ βγήκε από τα αριστερά, γύρισε με σέντρα, ο Βίτι "τσίμπησε" την μπάλα, κι αυτή κατέληξε άουτ.

Στο 69ο λεπτό ο Μάσα έκανε το συρτό σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Λόπεθ ήταν εκεί που έπρεπε. Στο 84ο λεπτό, ο Μάσα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαρίνια πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λόπεθ με εξαιρετική απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα (86'), ο Κάλβο έκανε το φαλτσαριστό σουτ, ο Ντοναρούμα απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Βίτι μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Κουτσιαύτη να μην υποδεικνύει την παράβαση.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51' Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (78' Φαρίνια).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε (78' Τομάς), Σαρπόνγκ (75' Κάλβο), Σισίνιο (60' Χαροντάκης) Βίτι.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News