default-image

Σημαντικά ματς πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Μπάσκετ
Σημαντικά ματς πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από τη 10η αγωνιστική της Basket  League, ενώ το αγωνιστικό… μενού ανοίγει σήμερα με πέντε σημαντικές αναμετρήσεις.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται αύριο στις 21:30 στην κοινή τους έδρα το ΟΑΚΑ και ο νικητής θα μείνει μόνος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόντες από τους «πράσινους» θα είναι οι Τζέιμς, Γκέιμπριελ (που δεν είναι δηλωμένοι στην Α1) και ο τραυματίας Γκιστ, ενώ από την Ένωση νοκ άουτ έχει τεθεί ο Βασιλειάδης.

Σήμερα (10/12), τώρα, ο Άρης υποδέχεται τη φορμαρισμένη Κύμη σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας τον μάχιμο Προμηθέα στην Πάτρα.

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι Κόροιβος-Τρίκαλα καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή, ενώ στη Ρόδο ο Κολοσσός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του με αντίπαλο τον Απόλλων  Πάτρας.

Η Δόξα από την πλευρά της φιλοξενεί στη Λευκάδα το Λαύριο. Για αύριο στις 18:00 έχει  προγραμματιστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο Cretan Kings, όπου η κρητική ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σήμερα 10/12

Δ.Κ.Γ. ΗΛΙΔΑΣ 17:00 ΚΟΡΟΙΒΟΣ  - ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES  (NS2 HD Λ.π.Λ.)                                      

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 17:00  ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ SEAJETS (NS5 HD)

Κ.Γ. Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ 17:00 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΟΚ (NS2 HD Λ.π.Λ.)

ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ   17:00  ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (NS2 HD Λ.π.Λ.)             

Κ.Γ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ  17:00 ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (NS2 HD Λ.π.Λ.)

Αύριο 11/12

ΣΕΦ 18:00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (COSMOTESPORT4 HD)

ΟΑΚΑ 21:30  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ? - ΑΕΚ (NS2 HD)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News