Αθλητισμός

Εξώδικο του Κετσπάγια στην ΑΕΚ για τα δεδουλευμένα

Το ποσό των 400.000 ευρώ διεκδικούν με εξώδικο από την ΑΕΚ ο Τιμούρ  Κετσπάγια και οι συνεργάτες του στην Ένωση.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου διεκδικεί δικαστικά τα χρήματα που φέρεται να του χρωστά η ομάδα και μάλιστα ζητά να του καταβληθούν ως τις 15 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργιανός προπονητής διεκδικεί το ποσό των194.000 ευρώ, ο Σόσο Τσέντια 98.318 και ο Μιχάλης Μιχαήλ 95.518 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ολόκληρο το ποσό που είχαν λαμβάνειν ως τη λήξη του συμβολαίου τους.

Το εξώδικο αναφέρει: «Σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας. Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδώσατε ανακοίνωση στον Τύπο.

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε να καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016, αλλιώς σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια