Αθλητισμός

Σύγχυση στον ΟΦΗ, άλλη ανακοίνωση και... άλλη απάντηση!

Μπάχαλο.Ακόμα και τώρα όπως φαίνεται στον ΟΦΗ επικρατεί σύγχυση και υπήρξε ανακοίνωση η οποία ζητάει "συγνώμη από την ΚΡΗΤΗ TV.

H KΡΗΤΗ TV για άλλη μια φορά ήταν έτοιμη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της διοίκησης του ΟΦΗ και πάνω απ' όλα με σεβασμό στον κόσμο του ΟΦΗ και στο φίλαθλο κοινό, για την απευθείας μετάδοση του κυριακάτικου αγώνα ΟΦΗ-ΑΟ Χανιά...

Τη συνέχεια σας την έχουμε ήδη κάνει γνωστή: Μπάχαλο! Ακόμα και τώρα όπως φαίνεται στον ΟΦΗ επικρατεί σύγχυση και υπήρξε ανακοίνωση η οποία ζητάει "συγνώμη από την ΚΡΗΤΗ TV" και παράλληλα απάντηση στο κανάλι με τελείως διαφορετικό ύφος...

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΤΑΞΥ FOOTBALL LEAGUE KAI ΠΑΕ ΟΦΗ- ΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ

Για του λόγου το αληθές διαβάστε:

                 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

"Για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πράγματι, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η ΚΡΗΤΗ-TV είχαν συμφωνήσει για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, OΦΗ-ΑΟΧανιά.

Απο την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έκανε ότι κάνει κάθε φορά.

Υπέβαλε την σύμβαση για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην

διοργανώτρια αρχή την Football league και ζήτησε την απαραίτητη έγκριση, όπως είχε γίνει και στον αγώνα ΟΦΗ-Ελευσίνα.

Η Football league, το πρωί της Πέμπτης (8/9) έδωσε την προφορική της έγκριση στον ΟΦΗ για την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά απο την KΡΗΤΗ-TV, ενώ ο ΟΦΗ πλήρωσε στην διοργανώτρια, το ποσοστό που της αναλογεί απο την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Η Football league τελικά δεν ενέκρινε την μετάδοση του αγώνα, καθώςτο απόγευμα της Πέμπτης (8/9) συμφώνησε με το κρατικό κανάλι για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας.

Αυτό ήταν κάτι που εμείς δεν το γνωρίζαμε, όταν κάναμε την συμφωνία με την KΡΗΤΗ-TV.

Οπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δική μας η ευθύνη ματαίωσης της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα απο την KΡΗΤΗ-TV.

Εχει να κάνει με την συμφωνία της Football league με το κρατικό κανάλι, το οποίο και θελει να μεταδωσει το παιχνίδι της ομάδας μας, γιατί είναι μια απο τις πιο εμπορικές ομάδες της Ελλάδος και «πολυτέλεια» για την κατηγορία.

Σαν ΟΦΗ, θα ήταν χαρά μας, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ φέτος, να τα μετέδιδε η KΡΗΤΗ-TV.

Mάλιστα στο συμβούλιο της Football league, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, είχε τονίσει ότι αν δεν υπάρξει κεντρική τηλεοπτική συμφωνία, τότε ο ΟΦΗ θα δώσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στην KΡΗΤΗ-TV, με την οποία μάλιστα είχαμε συζητήσει το θέμα αυτό.

Ο ΟΦΗ δεν ξεχνάει ότι η KΡΗΤΗ-TV και ο ιδιοκτήτης του, Αντώνης Δημητρίου, βοήθησαν τον ΟΦΗ στην απρόσιτη οικονομικά Γ' Εθνική και έδωσαν στην ομάδα μας ένα σημαντικό ποσό για τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων, της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Την συνεργασία αυτή θα συνεχίζαμε και φέτος, αν δεν υπήρχε η κεντρική τηλεοπτική συμφωνία στην Football league, η οποία και δεσμεύει την ομάδα μας, σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, αν και απο τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η ευθύνη δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης θα ήθελε προσωπικά να ζητήσει συγγνώμη απο την ΚΡΗΤΗ-TV και τον ιδιοκτήτη Αντώνη Δημητρίου, για την ματαίωση της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε".

      ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς ΚΡΗΤΗ TV

Προς τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV

 Kον. Αντώνη  Δημητρίου

 Κύριε Δημητρίου,

'Σε απάντηση σχετικού σας email σας γνωρίζουμε ότι, η συμφωνία μετάδοσης αγώνα   τελεί υπό τον όρο χορήγησης άδειας (μετάδοσης) από τον το Νομικό Πρόσωπο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΕ FOOTBALL LEAGUE» και δεν εξαρτάται από εμάς.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και τηλεφωνικά από σήμερα το πρωί (κα Δασκαλάκη) ο συνεταιρισμός παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας δεν μας χορηγεί την σχετική άδεια και τούτο χωρίς δική μας ευθύνη, αφού εμείς υποβάλαμε, ΑΜΕΣΑ, το σχέδιο συμβάσεως  και αιτηθήκαμε σχετικά. Δηλαδή πράξαμε παν ότι παγίως πράττουμε για τη χορήγηση της άδειας μετάδοσης. Σαφέστατα, λοιπόν πρέπει να αντιληφθείτε, ότι η χορήγηση της άδειας εξαρτάται από τρίτο και όχι από εμάς, εμείς δε πράξαμε πάν ότι από τη συμφωνία μας επιβάλλεται. Η μη χορήγηση δε της άδειας οφείλεται όχι σε δική μας αθέτηση της συμβάσεως, αλλά σε άρνηση ετέρου νομικού προσώπου.

Το κυριότερο και πρέπει να το αντιληφθείτε, είναι ότι εάν ο αγώνας μεταδοθεί χωρίς την χορήγηση άδειας από τον Συν/σμό, τότε η ομάδα του ΟΦΗ, θα τιμωρηθεί, όπως προβλέπει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου», δηλαδή με μηδενισμό και χρηματικό πρόστιμο.

Κατά συνέπεια, ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΟΜΕ ΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ, όσα αναφέρετε στο σημερινό  email σας και τούτο διότι,  είναι καταχρηστικό να απαιτείτε  την άδεια μετάδοσης από εμάς, αφού είναι γνωστό σε σας, ότι αυτήν τη χορηγεί τρίτος, από τον οποίο όμως εμείς, αιτηθήκαμε τη χορήγηση της, αμελλητί. Παρ' όλα  αυτό ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ δεν μας χορήγησε και αρνείται να μας χορηγήσει την απαιτούμενη κατά το ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΔΕΙΑ.

Με εκτίμηση

 Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια