default-image

Νέα καθήκοντα για τον Ζήση Βρύζα στην ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Νέα καθήκοντα για τον Ζήση Βρύζα στην ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Ζήση Βρυζα στην ΕΠΟ καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΔΕ, θα αναλάβει τη διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος της Ομοσπονδίας.

Αιτία της απόφασης αυτής αποτέλεσε το γεγονός ότι στο θεσμό του Κυπέλλου έγιναν σημαντικά λάθη στον ορισμό των αγώνων της 3ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες των κ. Βαγγέλη Γραμμένου και Παναγιώτη Παπαχρήστου για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τέλος, έγινε δεκτή η αίτηση άρσης της διαγραφής του σωματείου «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση», μετά την πρόσθετη παρέμβασή του υπέρ της ΕΠΟ στην πρόσφατη εκδίκαση προσφυγής εις βάρος της ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών.

H ανακοίνωση της ΠΔΕ της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο, σε πλήρη σύνθεση, και ελήφθησαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού. Ο κ. Βρύζας θα παραδώσει άμεσα στην ΠΔΕ εισήγηση αναδιάρθρωσης της Διεύθυνσης, η οποία έχει, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΠΔΕ αποφάσισε την αναβάθμιση της εποπτείας της Διεύθυνσης, προκειμένου, υπό καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας και στελέχωσης, να προασπιστεί συνολικά η αξιοπιστία των διοργανώσεων της.

Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υποψηφιότητα για τακτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ε. Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π. Παπαχρήστος. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

Έγινε δεκτή η αίτηση άρσης της διαγραφής του σωματείου «Ηράκλειο Αθλητική Ένωση», μετά την πρόσθετη παρέμβασή του υπέρ της ΕΠΟ στην πρόσφατη εκδίκαση προσφυγής εις βάρος της ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News